Wow: zo zag Dr. Phil er vroeger uit!

Herken jij de talkshow-host nog terug?

Grote liefde

Ook een vaste prik tijdens de immer goedbekeken show is natuurlijk het einde. De jingle zet in, Phil stapt het podium af en loopt door het publiek waar steevast zijn vrouw Robin McGraw op hem zit te wachten. Hand in hand lopen ze vervolgens het beeld uit. Awww!

Jawel: Phil en Robin McGraw zijn duidelijk heel gelukkig met elkaar. Ze trouwden met elkaar in 1976, en zijn nog altijd samen. Een flinke prestatie onder normale omstandigheden, maar in Hollywood-termen is dat natuurlijk al helemaal een eeuwigheid! Samen hebben ze twee kinderen: Jay en Jordan McGraw. Op Instagram deelt Dr. Phil regelmatig lieve kiekjes met zijn vrouw en zijn zoons.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Phil (@drphil)

Tweede kans

Maar voor hij in de roos schoot met grote liefde Robin, was Phil eerst getrouwd met een andere dame. Zo stapte McGraw eerst in het huwelijksbootje met Debbie Higgins-McCall. Hun huwelijk uit 1970 was geen lang leven beschoren. In 1973 gingen de twee niet voor een scheiding, maar voor een nietigverklaring van hun huwelijk.

Volgens Higgins-McCall was de piepjonge Phil geen fijne man. Zo liet zij doorschemeren dat hij binnen hun huwelijk behoorlijk dominant de dienst wilde uitmaken. Ook hintte zij erop dat hun breuk deels werd veroorzaakt door overspel. Aiii! Gelukkig is het nu met Robin McGraw dus wel helemaal goedgekomen, en is Dr. Phil al bijna een halve eeuw heel gelukkig met zijn vrouw.

Uit de oude doos

Naast lieve foto’s en video’s met zijn vrouw en zoon, deelt Dr. Phil nu en dan ook kiekjes uit de oude doos op zijn Instagram. Zo was de tv-therapeut vroeger bijvoorbeeld een potige gast die furore maakte op het veld tijdens matches American football. Sterker nog, hier was de jonge McGraw zó goed in, dat hij vanuit de middelbare school een beurs aangeboden kreeg om football te komen spelen voor de Universiteit van Tulsa.

Herken jij hem nog?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Phil (@drphil)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Phil (@drphil)

Op beide foto’s zijn de verbaasde en bewonderen e comments in elk geval niet van de lucht! Zo reageert iemand bij de atletische foto waar Phil als ‘Mr. Tackle’ te zien is: “Je lijkt op een mix van Marlon Brando en Burt Reynolds!” en weer een ander schrijft “Wat een kanjer…Jij en je vrouw waren én zijn ontzettend knap.”

Had jij de bekende talkshow-host herkend? Wij in elk geval niet!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws