Ooh la la luxury: Chanel maakt indruk met Cruise 22/23 collectie

Van tweed tot zwierige jurken en van klassiek zwart tot babyroze: hebben!

Lees ook

Denk je aan luxe en glamour, dan denk je direct aan Chanel. Het iconische Franse modehuis toonde onlangs hun Cruise 2022/2023 collectie in Monte Carlo. Waar beter dan in luxeland Monaco voor deze fashion show? Wij lichten enkele van onze favoriete looks voor je uit.

Felrood

De Cruise 2022/23-collectie van Chanel maakt duidelijk: felrood mag gezien worden. Felrode items als een co-ord, jumpsuit of een rode jurk werden in de show gepresenteerd en gecombineerd met zwart en wit. Extra opvallend: het zwarte dambord-printje. Die combineert namelijk erg lekker met de vurige kleur rood.

Flaneren in zwierige jurken

Het is misschien wel één van onze favoriete items voor de zomer, een zwierige jurk. Fijn voor de warme dagen en gemakkelijk te upgraden met een goede hak en een felrode lip. Zo switch je in no time van een dag- tot aan een heuse avondlook.

Klassiek tweed

Wat is een Chanel-collectie zonder tweed? In de Cruise-collectie zagen we het iconische Chanel-patroon opnieuw terug, ditmaal in de vorm van co-ords, jumpsuits en jurken. Onze favoriet: de babyroze variant. Helemaal Beau Monde approved!

In de Cruise-collectie van Chanel spotten we een aantal nieuwe favorieten die we heel graag aan onze zomergarderobe toe willen voegen. Welke look is jouw favoriet?

Bron en beeld: Chanel

Laatste nieuws

Zie ook