Nog een prinses in een cutout dress!

Koningin Letizia heeft met haar spraakmakende jurk een trend gezet onder de aristo's.

Vorige week schreef koningin Letizia van Spanje koninklijke modegeschiedenis door als first queen ever een hippe cutout dress te dragen. Een trend is gezet, want ook prinses Lily gaat nu voor een ‘geknipte’ jurk!

Fashion Queen

Het is helemaal hot deze zomer: jurken die een stukje huid laten zien rondom je middel. Koningin Letizia doet graag mee met ’n modetrend en showde vorige week haar afgetrainde buikspieren in een fuchsia japon. Een indrukwekkend plaatje, waarmee Leti niet alleen haar status als meest sportieve, maar ook als meest fashion forward royal bevestigde.

Beeld: BrunoPress

Het lijkt erop dat Letizia met deze verschijning koninklijke goedkeuring heeft gegeven aan een trend die zich niets van royal etiquette aantrekt. Afgelopen weekend volgde prinses Lily namelijk meteen in haar modevoetsporen.

Galaprinses

Op het DKMS London Gala verscheen de Duitse prinses, socialite en influencer Marie Louise ‘Lily’ zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg namelijk ook in een plaatje van een cutout dress.

Prinses Lilly zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg bij het DKMS London Gala 2022. Beeld: BrunoPress

Van prinses Lily weten we dat ze niet vies is van een luchtig kleedje: diepe decolletés en hoge splits zijn zeker te vinden in haar royale kledingkast. Maar of andere Koninklijke Hoogheden zich deze zomer aan de trend wagen, is nog even afwachten. Zou Máxima ’t aandurven?

Bron: Gala | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws