Nichtjes prinses Diana gaan voor glitter op de rode loper van Cannes

Lady Amelia en Lady Eliza volgen in de voetsporen van hun tante.

Lees ook

Het glamoureuze filmfestival van Cannes is in volle gang. Vijfendertig jaar nadat prinses Diana de rode loper van het filmfestijn bewandelde, volgen haar tweelingnichtjes Lady Amelia en Lady Eliza Spencer (29) in haar voetsporen.

Waarom de Spencer twins precies in Cannes zijn? Waarschijnlijk vanwege hun goede banden met Chopard, een van de hoofdsponsors van het evenement. Aan glitterende juwelen dan ook geen gebrek op de rode loper.

Beeld: BrunoPress

Lady Amelia en Lady Eliza, de dochters van Diana’s broer Charles Spencer, woonden de filmvertoning van Top Gun: Maverick bij. De nieuwste Tom Cruise-film hebben prins William en hertogin Kate ook al gezien. Zij waren donderdagavond aanwezig bij de Londense première.

Link tool: post not found

Ook Am & El zetten in ieder geval hun beste beentje voor met hun filmsterrenlooks.

Beeld: BrunoPress

Lady Eliza (links) koos een volumineuze, asymmetrische japon. Lady Amelia liet haar al even afgetrainde schouders zien met een halternek en koos bovendien voor een hoge split. Komen die muiltjes (nog meer glitter!) meteen goed uit de verf. Beide jurken zijn van Alberta Ferretti.

Spencers in Cannes

Dit is het Cannes-debuut voor Lady Amelia en Lady Eliza, maar ze zijn niet de eerste Spencers die stralen op de rode loper. Prinses Diana bewandelde de red carpet van Cannes samen met prins Charles in 1987 in een lichtblauwe japon van Catherine Walker, geïnspireerd op een van de iconische looks van Grace Kelly. De jurk van Lady Di is inmiddels zélf ook iconisch. Royalty en Cannes, het levert altijd onvergetelijke (mode)momenten op.

Bron: People, Daily Mail, Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook