Zo zien de ouders van Kim Feenstra eruit

Vooral Kims prachtige lach zien we goed terug!

Lees ook

Good genes run in the family! Kim Feenstra is een prachtige verschijning en op Instagram kunnen we zien dat ook zoontje Brooklyn een behoorlijk knap kereltje is. Maar hoe zien de ouders van het topmodel er eigenlijk uit?

Baby Brooklyn

Op Instagram laat Kim Feenstra zich regelmatig uit over het moederschap. “Ik wilde altijd al graag moeder worden, maar ik heb het ook heel lang nog niet gewild”, schreef het model onlangs op social media. “Toen het eenmaal zo ver was, was dat het allermooiste wat me ooit overkwam. Soms zitten mijn eigen emoties en hormonen me in de weg en kan ik een stuk minder handelen. En met het moederschap zelf, kan ik daar nog een hoop nieuwe emoties bij optellen. Ik heb er echt dagen tussen dat ik het zwaarder vind dan andere dagen.” Haar eerlijke woorden wisselt Kim ook af met kiekjes van haar prachtige zoontje, die ze deelt met voormalig voetballer Stanley Tailor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Maar niet alleen van haar eigen kleine spruit deelt ze zo nu en dan een foto. We werden ook eens getrakteerd op een plaatje uit haar eigen babyalbum, waarop ook Kims mooie moeder te zien was. Benieuwd hoe de oma van baby Brooklyn eruitziet? We verklappen alvast dat het model véél van haar moeder weg heeft.

1985

Tijdens haar zwangerschap deelde Kim een lieve babyfoto van zichzelf, uit 1985. ’85 with Mommy luidt de caption dan ook. In de reacties op de foto lieten volgers duidelijk weten dat ze het Groningse model als twee druppels water op haar moeder vinden lijken. “Je bent net zo knap als je moeder!”, klinkt het. Vooral Kims beroemde lach zien we goed terug!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

De vader van Kim

Vorig jaar deelde Kim Feenstra ook een reeks zeldzame foto’s van haar vader, interieurontwerper Addie Rozema. “Mijn vader en ik zijn elkaar heel lang uit het oog verloren door omstandigheden. Ik heb hem vanaf dat ik 3 of 4 was tot mijn 22ste niet vaak gezien. Dat was misschien op 1 hand te tellen. Hoe en waarom doet er niet meer toe. Het gaat om hier en nu”, liet het model weten over de band met haar vader. “De afgelopen jaren wou het universum dat we elkaar troffen op plekken in de wereld waar we allebei tegelijkertijd zaten”, vervolgt ze. Zo kwamen de twee elkaar toevallig tegen bij hetzelfde hotel in Manhattan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Ook baby Brooklyn leert zijn opa nu goed kennen. “Mijn vader was de afgelopen 14 jaar een mooie aanvulling in mijn leven ten opzichte van de andere jaren die we eerder hebben gemist. Nu is hij opa. Zijn eerste kleinkind. En ik zie hoe trots hem dat maakt”, liet Kim horen op Instagram. “Hij kwam toen Brooklyn net geboren was, langs met een groot cadeau. “Zijn eerste fiets krijgt hij van mij”, zei hij. En ik ben dankbaar dat hij dit van begin tot eind, voor wat het einde ook is, kan meemaken.”

Bron: 100%NL, Instagram Kim Feenstra | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook