Zo zien de knappe kinderen van Linda de Mol eruit

De kinderen van Linda stappen in haar voetsporen.

Lees ook

Televisiepresentatrice, actrice én een eigen tijdschrift: Linda de Mol heeft het er maar druk mee. Ondertussen is Linda ook nog eens heel hecht met haar twee kinderen: zoon Julian Vahle (25) en dochter Noa Vahle (22). Benieuwd hoe zij eruitzien? 

Moeilijk jaar

Het is geen makkelijk jaar voor Linda de Mol. Het leven van de presentatrice kwam dit jaar op zijn kop te staan, toen na onderzoek van het YouTube-programma BOOS bleek dat haar partner Jeroen Rietbergen zich bij The Voice of Holland had schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Via Instagram liet Linda al snel weten kapot te zijn van deze onthullingen en dat ze hier geen idee van had. “Natuurlijk wist ik dat niet. En mijn broer (John de Mol, red.) sprak de volledige waarheid toen hij zei slechts van één incident op de hoogte te zijn. De leugen zit bij iemand anders, iemand die een ernstige verslaving blijkt te hebben”, zei ze destijds over haar ex-partner Rietbergen, waarvan later bleek dat hij kampte met een seksverslaving.

Steun van familie

“Ik zeg helemaal niets meer en trek me voorlopig terug om eindelijk samen met mijn kinderen, die zielsveel van hun bonusvader hebben gehouden, aan het verdriet toe te komen”, ging Linda verder in haar emotionele bericht. “En me te laten steunen door mijn familie, want ja, we zijn er voor elkaar. Als ik weer ga werken, doe ik dat uitsluitend met lieve mensen. En daar zijn er gelukkig heel veel van, getuige de immense bak post die ik dagelijks krijg.”

Wie er in ieder geval altijd klaarstaan voor Linda, zijn haar twee kinderen. Benieuwd hoe zij er tegenwoordig uitzien? Je ziet het op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws

Zie ook