Zien: dit is de knappe vriend van Marieke Elsinga

Aha!

Groeiende buik

Ook houdt Marieke haar volgers via Instagram goed op de hoogte van de zwangerschap. Zo deelde ze al een kiekje van haar groeiende baby belly vanuit de sportschool. “Best trots op mezelf, want voor het eerst in tijden weer eens een groepslesje sporten gedaan”, schreef Marieke bij het kiekje. “Ging TOP!”

Maar goed, zoals je vast wel weet, kan zo’n baby bump behoorlijk in de weg zitten bij je workout. Extra voorzichtigheid is dan ook geboden bij het sporten wanneer je zwanger bent. Ook Marieke kon hierover meepraten. Zo deelde ze al dat ze enkele oefeningen in een aangepaste vorm deed. “Alle rechte buikspieroefeningen vervangen voor iets anders”, laat ze weten.

marieke elsinga

Partner buiten de schijnwerpers

Marieke en Sander hebben elkaar leren kennen via een dating-app, deelde Marieke begin 2020. “Toen zijn we gaan kletsen, hebben afgesproken en het was meteen raak”, deelde de dj vervolgens aan Vriendin. Inmiddels wonen de twee samen en verwachten ze dus een kindje, maar nog steeds zien we heel weinig van haar grote liefde.

“Hij werkt niet in de media en hij heeft er ook helemaal niets mee. Maar ja, hij zegt ook: het hoort bij jouw werk, dus…”, deelde Marieke bij de bekendmaking van haar relatie al. Kortom: liever geen spotlights en rode lopers voor Sander! De presentatrice houdt haar vriend en liefdesleven dan ook graag buiten de schijnwerpers. Een romantisch kiekje van de twee zul je dus niet snel tegenkomen. Toch is er een zeldzame foto van het dolgelukkige koppel te vinden. Bij de aankondiging van hun relatie verscheen er op Valentijnsdag een leuke spiegelfoto van de twee op Mariekes Instagram. Wat een knap koppel!

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Hoe good-looking het koppel ook is, je zult ze niet snel samen in de schijnwerpers zien staan. Maar wie weet: een liefdevol gezinskiekje na de geboorte van hun kindje, zou dat erin zitten? We houden het in de gaten!

Bron: Grazia, Flair, Instagram @mariekeelsinga | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws