Maak je nagels zomerklaar met de nieuwe nagellakkleuren van Chanel

Met deze prachtige pastelkleuren zijn je nagels meteen ready for summer!

De zomer staat voor de deur en wij zijn er helemaal klaar voor! Op één ding na: onze nagels kunnen nog wel een summer upgrade gebruiken. Met de nieuwe prachtige nagellakken van Chanel kom je tiptop én zomers voor de dag aan het strand, op het terras, flanerend door de stad of dobberend op je luchtbedje.

Perfecte pastelkleuren

Pasteltinten zijn al een tijdje razend populair in mode- en beautyland en dat blijft ook nog wel even zo. Zo zien we nog steeds veel clutches, handtassen, accessoires, crop tops, jurken en broeken in diverse pasteltinten voorbijkomen. Hoe leuk is het als je nagels dan matchen bij je outfit? (Of je ijsje!)

Chanel moet er net zo over hebben gedacht en bracht daarom diverse pastelkleurige nagellaken uit in hun nieuwste Summer Nails-collectie. Van mintgroen en zachtroze tot peach oranje. Van links naar rechts zie je blanc écume, sea sea green, pastel sand, moon shell, rose coquillage en cap corail.

Voor de collectie heeft Chanel zich laten inspireren door de zon, de zomerlucht en de zee. Wij krijgen er inderdaad spontaan zin van om onze (teen)nagels een zomers kleurtje te geven en met onze voeten in het warme zand te staan, klaar voor een frisse duik. Laat die zomer maar komen!

Beeld: Chanel

Laatste nieuws