Zien: zó ziet de partner van Miss Montreal eruit

Met wie is de zangeres al ruim vier jaar gelukkig samen?

Lees ook

Sanne Hans, beter bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal, is een van de bekendste gezichten (en stemmen!) van muzikaal Nederland. Uitverkochte concerten, succesvolle albums, tal van televisieoptredens, ze doet ’t allemaal. Toch is de kans groot dat de zangeres haar carrière ergens komende jaren op een lager pitje zet. Ze wil namelijk meer tijd doorbrengen met haar vriend. Wie is haar partner eigenlijk?

Samen genieten

Sanne Hans wil niet te lang wachten met het vervullen van haar grote dromen, vertelde ze vorige zomer aan LINDA. “Mijn stiefvader overleed twee jaar geleden, hij was nog geen zestig. Daardoor besefte ik nogmaals dat ik niet pas wil genieten van mijn vrije tijd als ik al rugpijn heb en last van m’n knieën.” Daarom zou de zangeres over een paar jaar gas terug willen geven en met haar partner de wereld over reizen. “We gaan het eerst misschien een jaartje proberen: varen, ergens op locatie voor een habbekrats spelen, kiteles geven. Als het bevalt, gaan we langer door.”

Sportieve kitesurfer

Dat kiteles geven komt niet zomaar ergens vandaan. De vriend van Miss Montreal is namelijk kitesurfinstructeur Lex Donse, die ze op Bonaire leerde kennen. Met een wereldreis in het verschiet komt het niet als een verrassing dat het koppel behoorlijk avontuurlijk is. Toch draait het niet allemaal om reizen. Dat Sanne ook tijdens de lockdownperiode uitstekend met haar vriend door één deur kon, bezingt ze in het nummer Alles. “Ik bezing in het nummer hoeveel ik van hem hou, juist omdat ik heb gemerkt hoeveel relatiecrises er zijn ontstaan omdat mensen steeds op elkaars lip zaten”, vertelde ze daarover aan AD.

Benieuwd hoe Lex eruitziet? Op de volgende pagina zetten we een paar foto’s van dit leuke stel op een rij.

Laatste nieuws

Zie ook