Stiekem getrouwd: zo ziet de partner van Jochem Myjer eruit

De twee trouwden stiekem...

Zangeres

Marloes Nova en Jochem zijn sinds 2006 samen. Marloes is zelf ook niet een onbekende van het podium: ze is zangeres, danseres en DJ. Samen met DJ Ronald Molendijk verzorgde zij de After Party voor twee uitverkochte KANE concerten in Ahoy. Daarnaast treedt ze regelmatig op met Candy Dulfer voor bedrijfsfeesten.

In zijn shows heeft de ADHD-cabaretier het regelmatig over zijn grote liefde Marloes. Hij noemt haar daar regelmatig zijn ‘leidinggevende’.

Stiekeme bruiloft

Jochem en Marloes trouwden in 2017, maar deden dat stiekem. Het stel deed alsof ze hun veertigste verjaardag vierden, wat uitmondde in een prachtige bruiloft. “Alleen Marloes en ik wisten het. Iedereen was in shock, maar toen werd het feestje extra leuk”, vertelde de cabaretier naderhand op NPO Radio 2. “Negen jaar geleden heb ik haar in Carré ten huwelijk gevraagd”, gaat Jochem verder. “Dacht ik wel: nu moet het er echt een keer van komen, anders krijg ik problemen thuis. Hebben we het maar op onze manier gedaan. Totaal onverwacht. Heerlijk. Iedereen ging uit zijn dak.” Dat is nog eens een surpriseparty!

Jochem en Marloes op het gala 50 jaar André van Duin in het Beatrix Theater Utrecht. Beeld: BrunoPress

Gezin

Jochem en Marloes hebben samen twee kinderen: zoon Melle (12) en dochter Limoni (13). Regelmatig delen Jochem en zijn vrouw leuke kiekjes van het gezin. Er wordt thuis waarschijnlijk heel wat afgelachen met een vader als cabaretier. Geen enkel saai moment in huize Myjer!

Het vrolijke stel zet zich daarnaast nog in voor de bestrijding van een bijzondere ziekte. Zo hebben ze samen de Stichting Wakker Worden Wakker Worden opgericht, waarmee ze de ziekte Narcolepsie de wereld uit willen helpen. Een heel mooi doel, waar de twee op deze manier wat extra aandacht voor opbrengen.

Bron: Tips en Weetjes, AD, Libelle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws