Zien: dit is de knappe zus van Dionne Stax

De twee zijn heel hecht.

Lees ook

Dionne Stax is een echt familiemens. De presentatrice heeft een goede band met haar ouders, maar ook met haar zus. Voor sommige mensen is hun broer of zus tevens hun beste vriend – dat geldt ook zeker voor de 37-jarige blondine en haar zus Charlotte. 

Samen opgegroeid

Dionne en Charlotte groeiden op in het Brabantse plaatsje Boxmeer. Inmiddels zijn ze allebei uitgevlogen, maar wel een heel andere richting op. Zo pakte Dionne haar biezen en verhuisde naar Amsterdam. De presentatrice woont vandaag de dag nog steeds in onze hoofdstad, maar brengt nog regelmatig een bezoekje aan Boxmeer en aan haar ouders.

Haar zus Charlotte ziet ze helaas wat minder vaak, aangezien ze niet meer bij elkaar om de hoek wonen. Charlotte ontmoette the love of her life en verhuisde daarvoor naar het zonnige Barcelona. Hoewel het natuurlijk geen straf is om in de Spaanse stad te wonen – en Dionne een heerlijk vakantieadresje heeft – is de aftand natuurlijk wel erg groot voor twee zussen die een hechte band hebben.

Hechte band

De twee zussen zien elkaar misschien minder dan ze zouden willen, ze hebben gelukkig nog wel veel contact met elkaar. “Als ik na een drukke dag alleen thuiskom, videobellen we vaak even. Maar ik wil haar soms ook gewoon even knuffelen. Dus boek ik zo vaak ik kan een ticket”, vertelde Dionne over hun hechte band aan Story.

De zussen gaan elk jaar wel een keer samen op vakantie. Zo zijn ze samen al naar Italië, Montenegro, Praag en New York geweest. Een mooi rijtje! Maar omdat Dionne en Charlotte zo graag bij elkaar zijn, valt het afscheid hen elke keer weer zwaar. “We genieten zo intens van elkaar, het afscheid gaat altijd gepaard met veel tranen.”

In het zonnetje

Hoewel Dionne niet al te veel over haar privéleven deelt, zijn er meerdere kiekjes met haar zus te vinden op Instagram. Zo zette Dionne haar zus bijvoorbeeld in het zonnetje op haar verjaardag. Charlotte was begin maart jarig en dit kon ze natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. “Feest vandaag, mijn lieve zussie is jarig”, schreef de blondine op Instagram. “Helaas kunnen we niet samen proosten, daarom even een foto van de laatste keer dat we dit in Barca deden.”

Benieuwd geworden hoe de zus van Dionne Stax eruitziet? Je ziet het op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook