Zien: Prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi in matchende hoedjes bij Wimbledon

Twinning is winning!

Lees ook

Het grote tennisevenement Wimbledon is al een aantal dagen in volle gang en ook dit weekend werden er weer flink wat ballen over en weer geslagen. Wie er dit weekend in het publiek werden gespot? Prins William, Kate Middleton en prins George, maar ook andere leden van de royal family zoals prinses Beatrice en haar man Edoardo Mapelli Mozzi. Laatstgenoemden lieten een imposante indruk achter door hun matchende outfits.

Matchende hoedjes

Waar menig fan van de koninklijke familie ongetwijfeld vooral oog had voor prins George – die weer de show stal door zijn ondeugende gezichtsuitdrukkingen –waren veel ogen ook gericht op prinses Beatrice en Edoardo. De twee hadden voor de gelegenheid namelijk matchende hoedjes opgedaan, in de kleuren groen en paars. Deze twee kleuren zijn tevens de kleuren van de All England Lawn Tennis Club’s. En, aan het mooie weer te zien, kwamen de hoedjes van het stel goed van pas.

De match tussen de Britse Cameron Norrie en de Servische Novak Djokovic op vrijdag was erg spannend, aan de kleindochter van de Queen te zien. Ready, set, match!

hoedjes
Beatrice en Edoardo tijdens de Wimbledon-wedstrijd. Beeld: Brunopress

Later vond Edoardo het overigens wel mooi geweest en deed hij het hoedje af.

Wimbledon
Beeld: Brunopress

Huwelijksjubileum

Beatrice en Edo (zoals hij meestal wordt genoemd) zijn volgende week alweer twee jaar getrouwd. Het stel stapte op 17 juli 2020 in het huwelijksbootje, onder toeziend oog van een kleine kring (koninklijke) familie en vrienden. Vorig jaar verwelkomden de prinses en Edoardo hun eerste dochtertje, Sienna.

Bron: People | Beeld: Brunopress, Pro Shots

Laatste nieuws

Zie ook