Dit is dus de partner van Edsilia Rombley!

Edsilia en Tjeerd zijn al twintig jaar samen.

Lieve foto’s

Op Instagram zet Edsilia haar grote liefde regelmatig in het zonnetje. Op Vaderdag, op vakantie of op de rode loper: leuke foto’s van het gezin zijn er genoeg te vinden op haar socials!

Zo zien we soms een hoop happy faces op Edsilia ’s feed. Afgelopen Vaderdag deelde ze deze lieve foto van haar echtgenoot en twee dochters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley)

Wat een prachtig gezin!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley)

Gedeelde ambities

Als showbizzkoppel zijn er natuurlijk ook rode-loper-momenten, zoals hier bij de première van Dolittle in 2020.

Beeld: BrunoPress

Dat ze allebei een goed lopende muzikale carrière hebben, is volgens Edsilia heel fijn aan hun relatie. “Als een van de twee blijft hangen terwijl de ander verdergaat, raak je als stel uit balans. Maar wij hebben allebei veel ambities, waarbij onze liefde voor muziek centraal staat”, vertelt de zangeres in gesprek met Beau Monde. “Het is fantastisch dat we elkaars grootste passie delen en begrijpen.”

Jezelf zijn

Ruzie is er eigenlijk nooit in huize Rombley-Oosterhuis, liet het koppel eerder weten aan Vriendin. “Wij kroppen niets op en accepteren elkaar zoals we zijn”, aldus Edisilia. “Zo’n emmer die overloopt, waarover je andere stellen weleens hoort? Die hebben wij niet. Nee, we kunnen altijd onszelf zijn bij elkaar.”

Bron: Beau Monde 5-2022 (interview Fleur Baxmeier), Vriendin, 100% NL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws