Babynieuws! Chantal Janzen is stiefoma geworden

'Dolverliefd op deze jongen.'

Leuk babynieuws voor Chantal Janzen en haar echtgenoot Marco Geeratz! Op Instagram laat de presentatrice weten dat ze ‘stiekem’ al drie weken lang de trotse oma van een bonuskleinzoon is. Chantals bonusdochter, Esmee Geeratz, beviel 30 juni van een zoontje.

Sol Zion

“Verliefd op deze kleine jongen die onze wereld heeft veranderd: Sol Zion van den Ende 🌞”, schrijft Esmee bij de foto waarmee ze zijn geboorte bekendmaakt. “Geboren op 30 juni in het ochtendzonlicht ❤️🌹.” Ook papa Vincent van den Ende is dolblij met de geboorte van zijn zoon. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmée Geeratz (@esmee_geeratz)

‘Dolverliefd’

Chantal wordt met haar 43 jaar al vroeg (stief)oma, maar is hartstikke blij met haar lieve kleinkind. Zo schrijft zij in haar Stories: “Wij zijn dus al 3 weken stiekem dolverliefd op deze prachtige lieve jongen en ontzettend trots op zijn ouders, en dat mag iedereen nu weten ❤️.”

Bonusmoeder

Esmee is dus de dochter van Marco, samen met nog twee andere kinderen die hij al had toen Chantal en hij in 2014 trouwden. “Vijftien jaar geleden werd ik verliefd op de liefde van mijn leven en die bracht drie lieve mensjes mee van destijds 16, 12 en 8 jaar. Kinderen die mij, na een tijdje, een bonusmoeder maakten”, schreef Chantal bij een lief gezinskiekje op Instagram een paar maanden terug. Twee jaar daarna werd de presentatrice zelf moeder van James en vier jaar geleden nog eens van Bobby.

Trots

En dus zitten er in huize Janzen regelmatig vijf kinderen rond de eettafel. “Als je mij zo’n zestien jaar geleden had verteld dat een gezin, een groot gezin, het belangrijkste in mijn leven zou worden, had ik het echt nooit geloofd”, vertelt Chantal. “Maar ik ben hier het meest trots op, van alles waar ik tot nu toe in m’n leven deel van uit mocht maken.” En nu zit er dus weer een kleine extra rond die eettafel! We wensen Esmee en haar gezin veel geluk toe.

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws