[Gesloten] Fabulous Friday: win 3x een filmpakket van Where The Crawdads Sing

Maak kans op filmkaartjes, boeken en meer!

Lees ook

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze keer mogen we 3x een filmpakket van Where The Crawdads Sings weggeven, met daarin kaartjes voor deze gloednieuwe film!

Meeslepende film

Na de bestseller – in het Nederlands verschenen als Daar waar de rivierkreeften zingen – is er nu ook een meeslepende, mysterieuze film. Where the Crawdads Sing vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Door de geruchten over het ‘moerasmeisje’ die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden.

Kortom, dat wordt op het puntje van je bioscoopstoel zitten. Hou je wel van een beetje spanning en mysterie? Where the Crawdads Sings verschijnt deze week op het witte doek en Beau Monde mag filmkaartjes weggeven!

Lees hoe je kans maakt onder de afbeelding.

Maak kans op een filmpakket

Wij geven 3 Where The Crawdads Sing-pakketten weg met daarin:

  • 2 bioscoopkaartjes
  • Een artset om zelf creatief aan de slag te kunnen
  • De bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen
  • Een tas

Kans maken? Vul onderstaand formulier in en doe mee!

Deze actie loopt tot en met vrijdag 5 augustus. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook