Wow: dít is hoe Teen Moms Farrah Abraham er nu uitziet

Can you say: onherkenbaar?

Big Brother

Farrah is in der loop der jaren niet helemaal buiten de spotlights gebleven. Naast haar werk in de adult entertainment industry, heeft ze namelijk in 2015 nog een keer haar opwachting gemaakt in de Britse Celebrity Big Brother. Later verscheen ze ook in de bijbehorende napraat-show over de realityserie. Hier liepen de gemoederen alleen dusdanig hoog op, dat zowel Farrah als voormalig model en reality-ster Janice Dickinson een waarschuwing van de politie voor hun kiezen kregen. Ai…

Plastische chirurgie

Fast forward naar nu: Farrah is inmiddels de dertig voorbij en is duidelijk beste vriendinnen met haar dochter. Beiden zijn ze bijna niet meer te herkennen. Sophia is ineens een heuse puber. Op haar Instagram-account (met ruim zeshonderdduizend volgers) laat ze haar volgers make-uptutorials zien (ja, met fake eyelashes) en bewijst ze geregeld dat ze een natural is voor de camera.

Ook Farrah is door de jaren heen flink wat veranderd, en dat komt niet alleen door de leeftijd. Nee, het is wel duidelijk dat de Teen Mom-ster niet vies is van een cosmetische ingreep hier en daar. Zo heeft ze een loeistrak lichaam waar je ‘u’ tegen zegt, is haar kaaklijn behoorlijk aanwezig en heeft ze duidelijk wat prikjes in haar lippen gehad.

Benieuwd hoe Farrah er tegenwoordig uitziet? Je ziet het hieronder.

Moeder en dochter

Zo glamorous als Farrah tegenwoordig door het leven gaat, zo duister ziet haar tienerdochter eruit. Het is duidelijk dat de jonge Sophia al helemaal haar eigen stijltje aan het ontwikkelen is. “Ik ging GRUNGE voor Sophia!”, deelde Farrah bij het lieve kiekje samen. Erg aandoenlijk!

Beeld: MTV, Instagram

 

Laatste nieuws