Hoera: kroonprinses Amalia heeft haar rijbewijs binnen!

Spotten we de kroonprinses binnenkort achter het stuur in Amsterdam?

Toet-toet, daar komt de kroonprinses! Royaltywatchers delen vandaag namelijk dat prinses Amalia geslaagd zou zijn voor haar rijbewijs. Wel zo handig voor alle aankomende ritjes tussen studentenhuis en het paleis.

Wasjes

Annemarie de Kunder, royaltywatcher bij RTL Boulevard, weet dit te melden. Zo zal Amalia niet alleen het nachtleven in Amsterdam onveilig maken, maar ook de straten. We zijn benieuwd of er ook snel een auto komt. Dan kan de kroonprinses haar vuile was mooi meenemen naar Paleis Huis ten Bosch, om het daar te laten wassen. Een beetje student heeft daar natuurlijk helemáál geen tijd voor of zin in. Scheelt weer een ritje met het OV.

Grachtenpand

Als prinses Amalia in september gaat studeren, heeft ze al een goed onderkomen geregeld. De prinses gaat namelijk in een grachtenpand wonen, aan de Singel in Amsterdam. Hoewel het erop leek dat Amalia bij haar nichtje, Eloise van Oranje, aan de Keizersgracht in zou trekken, heeft de prinses het toch op een andere plek gezocht. Het grachtenpand zit namelijk in de buurt van de Oude Spiegelstraat en de Wijde Heisteeg, wat op loopafstand is van de kamer van Eloise. Ideaal, voor als de prinses de stad beter wil leren kennen of wil wijnen met de gravinfluencer.

Parkeerplaats

Het pand is overigens niet via prins Bernhard, de neef van koning Willem-Alexander, verkregen, zo vertelt weekblad Weekend. Prins Bernhard heeft veel panden in Amsterdam, maar dit pand is eigendom van de buren van het koningspaar in Griekenland: de familie Dreesmann – van de welbekende V&D. Wellicht een goede keuze, want het levert haar zelfs een eigen parkeerplaats op! En dat is nu natuurlijk enorm handig voor het geval die auto er toch komt. Lekker bezig, Amalia!

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws