Monique Westenberg schept duidelijkheid over relatiestatus

Aha!

Over een eventuele hereniging tussen Monique Westenberg en André Hazes is al veel gezegd en geschreven. Nu laat de beauty zélf van zich horen. 

Breuk

Juicekanalen speculeren er sinds de breuk tussen Monique en André op los. Nadat het uitging tussen de twee had Monique het gevoel dat ze niet normaal over straat kon. “De ochtend nadat onze breuk bekend werd, moest ik het schoolplein op met onze zoon”, vertelt Monique in de nieuwe LINDA. “Ik voelde me bekeken, eenzaam in mijn verdriet. In samenspraak met de schoolleiding werd een bericht in de ouder-schoolapp geplaatst waarin ik aangaf liever te hebben dat mensen mij aanspraken dan dat ze niets zeiden en van alles dachten.”

Steun

Gelukkig heeft het bericht in de ouder-schoolapp geholpen en kreeg ze daarna veel steun. “De uitkomst was fijn: zelfs ouders die ik niet kende, steunden me. Via social media kreeg ik honderden berichten, kaarten, zo veel bossen bloemen dat ik geen vaas meer over had. Maandenlang kreeg ik brieven van één anonieme afzender, in keurig omahandschrift: ‘Ga zo door, laat het positieve het negatieve overheersen'”, vertelt Monique.

Geruchten

Ondanks dat het uit was tussen André en Monique, bleven juicekanalen speculeren dat ze toch weer samen zouden zijn. Monique benadrukt nogmaals dat daar absoluut geen sprake van is. “Mijn ouders scheidden toen ik 7 was, maar bleven bevriend: feestdagen en vakanties vierden we als gezin. Ik legde André uit het voorbeeld van mijn ouders te willen volgen. We zijn met z’n drieën naar Amerika en Thailand geweest. We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren. Zo met elkaar omgaan geeft veel rust. Ik kan gaan helen”, aldus de mama van Dré. Duidelijk!

Bron: Grazia, LINDA. | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws