Zien: dit is de 39 jaar jongere partner van Patricia Paay

"Zonder hem was ik misschien te veel in het verleden blijven hangen."

Al jaren is Patricia Paay happily married met de 34-jarige Robbert Hinfelaar. Dat er een leeftijdsverschil van 39 jaar is, daar is de presentatrice alleen maar blij mee. In gesprek met Nieuwe Revu praat La Paay over al het goeds dat het brengt in haar relatie. Maar wie is deze man van Patricia eigenlijk?

Moderne manier

Welke voordelen het heeft om getrouwd te zijn met een man die 39 jaar jonger is? Daar hoeft Patricia niet lang over na te denken. “Het fijne van een jongere partner is de manier waarop je elkaar kunt aanvullen”, vertelt ze aan het blad. “Ik leg mijn levenservaring op tafel, terwijl hij me weer op een moderne manier naar het leven van nu laat kijken.”

“Zonder hem was ik misschien te veel in het verleden blijven hangen en had ik ook anders op dingen gereageerd. Wat sneller gedacht: laat maar zitten in plaats van: leuk, gaan we doen, zoals nu het geval is. Door zijn ogen zie ik de wereld weer heel anders. Robbert is ontzettend ondernemend en trekt mij daar vaak genoeg in mee. Op mijn beurt leer ik hem weer wat bewuster van de dingen te genieten. Even stilstaan en kijken wat je hebt, want voor al dat andere heb je je hele leven nog. Er is geen haast, alles op z’n tijd.”

Zes jaar getrouwd

Patricia en Robbert stapten in 2016 in het huwelijksbootje. Op Instagram liet Patricia eerder weten dat ze soms de vraag krijgt of ze nog steeds getrouwd is, omdat we Robbert zo weinig in het openbaar zien. “Natuurlijk zijn wij nog bij elkaar, alleen Robbert houdt niet van de publiciteit dus hij blijft liever altijd op de achtergrond. Bescheiden als hij is.” Toch komt Robbert af en toe mee met zijn Patricia naar event. Benieuwd hoe hij eruitziet? Kijk mee op de volgende pagina.

Laatste nieuws