Wow: dít is hoe Gwyneth Paltrow er vroeger uitzag

Veroudering lijkt bij haar niet aan de orde.

Lees ook

Actrice Gwyneth Paltrow is niet alleen bekend van haar rollen in meerdere films, maar ook van haar (stukgelopen) huwelijk met Chris Martin en haar spraakmakende merk goop. Op Instagram zien we geregeld recente foto’s van Gwyneth voorbijkomen, maar hoe zag de blondine er vroeger uit?

Al vroeg op het podium

Gwyneth Kate Paltrow is de dochter van regisseur/televisieproducent Bruce Paltrow en actrice Blythe Danner. Het acteren werd haar met de paplepel ingegoten: op haar vijfde was ze voor het eerst op het toneel te zien. Haar familie verhuisde van Los Angeles naar New York toen ze elf was en daar groeide de liefde voor het acteren alleen maar verder. Toen ze net begonnen was aan haar opleiding bij de University of California, stond ze met haar moeder op het podium bij het Williamstown Theatre Festival. Haar ouders zagen hoe leuk ze het vond en besloten haar te steunen in haar besluit om met college te stoppen en fulltime te gaan acteren.

Veel prijzen

Gwyneths acteercarrière kwam snel van de grond. Ze begon met de rol van Wendy in Hook (1991) en stond een aantal films later al op de set met Brad Pitt en Morgan Freeman voor de film Se7en (1995). Het jaar 1998 was behoorlijk succesvol voor haar: ze verscheen in vijf films, waaronder in Shakespeare in Love. Haar rol in die film leverde haar zelfs een Oscar op. Het zou niet bij die ene prijs blijven, want in 2011 won ze eveneens een Emmy Award voor haar rol in de televisieserie Glee. Haar meest recente acteerklus dateert van 2019, toen ze in de Netflix-serie The Politician speelde.

Meer weten over Gwyneth en zien hoe ze er vroeger bij liep? Op de volgende pagina laten we je een aantal foto’s zien.

Laatste nieuws

Zie ook