Wil je zien: vanaf déze datum staat de docu over André Hazes op Videoland

Nog maar héél even geduld hebben...

Als er één familie is van BN’ers waar de Nederlandse pers niet over uitgepraat raakt, dan zijn het wel de Hazesjes. De burn-out van zoon André zorgde voor een hoop geruchten, en de totale mediastilte maakte de speculaties compleet. Onlangs doorbrak Dré echter zijn stilte en liet hij weten dat er een docuserie uitkomt over zijn periode buiten de spotlights.

De strijd aangaan

De docu André Hazes toont een uitermate kwetsbare en eerlijke André. Twee jaar lang is André gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey in misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Hij staat op een kruispunt, worstelend met angsten en demonen. André gaat de strijd aan, vooral met zichzelf, en dit gaat gepaard met enkele heftige beslissingen. Oh my

Struggle met verslavingen

Cheeru vertelt over de docu: “De oorspronkelijke intentie van de documentaire was het verhaal te vertellen van de opstart van André Hazes tijdens corona richting zijn De avond van je Leven in Ahoy 2021. Toch liep het leven net even anders. Ik kreeg de kans om André van heel dichtbij te volgen, ook tijdens zijn burn-out en struggle met verslavingen. Dit zorgt voor een eerlijk, intiem en uniek document waarbij de kijker een André te zien krijgt die ze nog niet kennen.” Wauw!

Het echte verhaal

In de serie is een zelfreflecterende en kritische André zichtbaar, kijkend naar de eerste beelden die voor zijn documentaire zijn gefilmd. In deze tijd speelden zijn verslavingen een grote rol in zijn dagelijks leven en dat van zijn naasten. Door te reflecteren op deze voor hem schrijnende beelden, wordt duidelijk hoe hij zich destijds eigenlijk voelde en hoe het leven van André er de afgelopen twee jaar echt uit heeft gezien.

De vijfdelige documentaireserie André Hazes is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland. We zijn heel benieuwd!

Bron: Grazia, Videoland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws