Wauw! Dit is de knappe dochter van Wolter Kroes

Wolters dochter timmert hard aan de weg in de musicalwereld.

Lees ook

Reken er maar op dat we nog veel gaan horen van Pamela Kroes, de dochter van zanger Wolter Kroes. Want net als haar pa blijkt ze over een gouden keeltje te beschikken. Maak alvast kennis met deze nieuwe musicalster!

Wolter Kroes & co

Bij Wolter Kroes kan het aardig druk worden thuis op de bank. Naast de zanger zelf en zijn vrouw Tessa bestaat zijn gezin uit vijf kinderen. Twee uit Wolters eerdere relatie – Pamela en Wolter Jr. – twee uit Tessa’s eerdere relatie – Summer en Sue – en hun gezamenlijke zoontje Tom. “Tom heeft ons leven rijker gemaakt. Ik geloof dat je huwelijk een stuk meer betekenis krijgt als je samen kinderen krijgt. Een kind brengt je nog meer tot elkaar”, vertelde Wolter daar jaren geleden over. Toch besloot Wolter zich na de geboorte van zijn jongste kind te laten helpen. “Kroes Control”, grapte hij daar zelf over. “Want vijf is echt genoeg.”

Muzikale dochter

Zijn liefde voor muziek heeft Wolter in ieder geval doorgegeven op de volgende generatie. Met name dochter Pamela timmert keihard aan de weg, en ze kan zeker zeggen dat ze haar succes niet te danken heeft aan haar beroemde achternaam. Pamela deed namelijk in 2013 mee aan The Voice Kids, zonder haar ‘naam’ te gebruiken en zonder dat haar familie het wist. Daarnaast heeft ze in de musicals Ciske de Rat en Pinokkio gespeeld.

Niet gek dus dat ze na haar middelbareschooltijd koos voor de opleiding Muziektheater. En ook nu heeft Pamela weer een prachtige rol te pakken. Benieuwd naar de volgende grote musicalster? Op de volgende pagina vind je een paar foto’s van Wolters beeldschone dochter.

Laatste nieuws

Zie ook