Dierendag! Prinses Amalia deelt nieuw kiekje met haar paard

De ster van de Koninklijke Stallen.

Een extra aaitje voor haar trouwe paard: ook prinses Amalia is Dierendag niet vergeten en deelt een lieve foto met haar Mojito.

Paardenliefde

Een royal paardenmeisje laat Dierendag natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Prinses Amalia deelt via het Instagramaccount van het Koninklijk Huis een lieve foto samen met haar paard Mojito, gemaakt bij de Koninklijke Stallen in Den Haag. Die blik zegt genoeg, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Uit het boek dat Claudia de Breij over Amalia schreef, leerden we dat de kroonprinses heel wat uurtjes doorbracht met haar Mojito. Misschien wat minder nu ze naar Amsterdam is verhuisd (helaas, daar aan de gracht was geen ruimte voor een stal), maar we gokken dat de kersverse studente bij elke terugkeer naar Den Haag ook even langs haar edele dier gaat.

Echt leren kennen

Prinses Amalia is dol op paardrijden. Je kunt haar zomaar tegenkomen, samen met haar paard Mojito. De kroonprinses doet namelijk soms stilletjes mee aan een concours, zonder aankondiging, zonder pers, andere deelnemers weten van niets totdat ‘Amalia van Oranje’ door de luidsprekers klinkt. Bij het paardrijden kan de troonopvolgster eindelijk echt zichzelf zijn, vertelde ze aan Claudia de Breij: ”Op een paard ben ik het meest wie ik ben. Als je me echt wilt leren kennen, moet je me zien rijden.”

Laatste nieuws