Cute: Katja Schuurman deelt lief familiekiekje

De actrice deelt een té schattig familiekiekje met vriend Niek en dochter Coco LouLou.

Dat Katja Schuurman weer gelukkig is in de liefde steekt ze zeker niet onder stoelen of banken. Zo deelt ze regelmatig lieve foto’s met haar lover Niek. En dat haar 2-jarige dochtjertje Coco Loulou ook goed overweg kan met de nieuwe vlam van haar moeder, is wel te zien op dít prachtige familiekiekje van de drie.

Nieuwe liefde

Begin juli van dit jaar deelde de actrice een erg gezellige foto die op Wildeburg Festival was gemaakt, maar met een big surprise! De caption luidde namelijk als volgt: “Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes en ja, met mijn liefje!”

Op de rode loper van de première van de nieuwste Costa!-film in april onthulde de actrice al dat ze weer ‘vlinders in haar buik’ had, en dat ze een hele leuke man had ontmoet. En deze gelukkige meneer is de knappe 29-jarige Niek Schrijvershof. “Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is. Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit”, liet ze toen weten.

Familiekiekje

Niek lijkt inmiddels helemaal ingeburgerd te zijn in het gezin van de knappe actrice, zo is te zien op het Instagram-account van Katja. “#boswandeling #liefjes #liefde #gelukkig!”, zo luidt de caption van het té schattige familiekiekje van Katja, Niek en 2-jarige dochter Coco Loulou.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

En ook in de reacties regent het van de positieve, aandoenlijke comments. “Hoe mooi is dat!!”, reageert een volger. Anderen reageren met: “Mooi en is je soooooow gegund😍🔥”, “Wat fijn voor je ❤️”, “Leuke foto!”, en “Mooi stel.”

Bron: Instagram (@katjaschuurman) | Beeld: Brunopress, Instagram (@katjaschuurman)

Laatste nieuws