Spooky sferen: de Halloweenkostuums van de BN’ers

We hebben het voor je op een rijtje gezet!

Happy Halloween! Hoewel het vandaag 31 oktober is, hebben we niet allemaal tijd om op een maandagavond te gaan griezelen. Veel mensen pakten afgelopen weekend al uit met hun meest angstaanjagende kostuums, zo ook deze BN’ers. Voor wie nog last minute inspiratie nodig heeft!

Halloweenkostuums

Hoewel Halloween voornamelijk in Amerika, Canada en het Verenigd Koninkrijk wordt gevierd, begint deze dag in Nederland steeds populairder te worden. Zo versieren steeds meer mensen hun huis met spooky accessoires en kwam Videoland zelfs met een Halloween-editie van De Verraders, waarvan vanavond de finale is te zien.

Ook hulden diverse BN’ers zich in bijzondere kostuums. Onder andere Dj Wef, Nicolette van Dam, Bas Smit en Monique Westenberg vierden Halloween. Benieuwd naar de leukste outfits? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door the not so lone 🐺 (@djwef)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmin Karssing (@yazzierose)

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Hoewel de meeste Halloweenfeestjes inmiddels achter de rug zijn, betekent dat niet dat je vandaag geen Halloween kunt vieren. Zo kun je alsnog genieten van een aantal spooky films. Zo zijn er dit jaar weer een aantal leuke films uitgekomen, waaronder Wednesday Addams en Hocus Pocus 2.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws