Kroonprinses Mary in kant à la Kate

De kunst afkijken bij de prinses van Wales? Het levert de Deense kroonprinses veel lof op.

Catherine & Mary: twee modieuze prinsessen die dezelfde kledingsmaak delen. Wie nou geïnspireerd wordt door wie is maar de vraag, maar deze modekeuzes leveren kroonprinses Mary van Denemarken in ieder geval een hoop complimentjes op.

Het staatsbezoek-seizoen is in volle gang. Terwijl koning Willem-Alexander en koningin Máxima hun beste beentje voorzetten in Griekenland, zijn de Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary op reis door Vietnam. Wat voor de fashionable future queen betekent dat ze weer even een uitstapje kan maken naar haar zomergardeobe.

Zo oogstte Mary veel lof met dit kanten kleedje van Temperley London, een merk dat ook groot favoriet is bij Kate, de prinses van Wales. Ook celebs als Halle Berry, Madonna, Beyoncé en Meryl Streep wisten designer Alice Temperley al te vinden.

Kate Middleton droeg het merk al toen ze net in beeld kwam als koninklijke verloofde, maar ook kroonprinses Mary is al jarenlang een trouwe klant. De kanten jurk die ze droeg in Vietnam, hangt al vijf jaar in haar garderobe. Het is precies wat we inmiddels van Kate & Mary verwachten op modegebied: vrouwelijk, elegant en tijdloos genoeg om jaren later weer gebruikt te kunnen worden.

Bron: Express, UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws