Zo ziet de vrouw van Epke Zonderland eruit

Hoewel Epke Zonderland vorig jaar de rekstok in de wilgen hing om zich volledig te richten op zijn carrière als sportarts, is de meervoudig wereldkampioen nog lang niet uit beeld verdwenen. Zo deelde hij onlangs het vrolijke nieuws dat hij voor de derde keer vader is geworden. Maar met wie deelt de voormalig topturner zijn leven eigenlijk? Dat is dus déze knappe dame.

Nieuw leven

Niet alleen goud, maar ook een leuk papiertje binnenhalen. Tussen alle kampioenschappen en Olympisch Spelen door behaalde Epke Zonderland zijn diploma geneeskunde. Vorig jaar besloot de topsporter om zich volledig aan de sportgeneeskunde te wijden, maar dat betekent niet dat de Flying Dutchman nu helemaal uit beeld verdwenen is. Op Instagram deelt hij regelmatig updates over zijn leven, zoals de recente geboorte van zijn dochter Gea Sophie, roepnaam Sophie. Epke is ook de trotse vader van twee zoons, Bert (2018) en Jan (2021). Het kersverse vaderschap hield Epke niet tegen om gewoon nog wat titels binnen te slepen. “Ook in het voorjaar van 2019 mocht ik de Europese titel opeisen in de Poolse stad Szczecin. Het was wel duidelijk dat ik vleugeltjes had gekregen van de geboorte van onze zoon,” schrijft de rekstokkampioen op zijn website.

Epke & Linda

Zijn drie kinderen verwelkomde Epke met de liefde van zijn leven, Linda Steen, die ook haar steentje heeft bijgedragen aan alle sportsuccessen van haar man. In 2015 ging Epke voor haar op één knie in Marrakesh, maar hun huwelijk vierden ze ‘gewoon’ in sportstad Heerenveen. “In 2016 ben ik getrouwd met mijn geweldige vrouw Linda Steen. Wij hebben elkaar ontmoet in 2010 en zij is ontzettend belangrijk geweest voor de successen die ik heb beleefd in mijn turncarrière,” aldus Epke. Benieuwd wie Epkes onmisbare wederhelft is? Op de volgende pagina vind je een glamorous foto van het sportieve stel.

Laatste nieuws