Stijlvol de regen door: een paraplu à la Kate

Wie zegt dat een paraplu geen geweldig accessoire kan zijn?

Nu we met z’n allen last hebben van het échte Nederlandse najaarsweer, kunnen we een goede paraplu wel gebruiken. En hoe kan je dit nou beter doen dan in stijl, just like prinses Kate

Paraplu

Fleur die grijze, grauwe dagen lekker op met de regenboog paraplu à la Kate Middleton. Want wie zegt dat paraplu’s niet modieus kunnen zijn? De dag waarop Kate gespot werd met het statement piece, lanceerde de prinses een nieuw project genaamd The Royal Foundation Centre for Early Childhood. Maar dit moment gaat ook de geschiedenisboeken in als de dag waarop Catherine liet zien dat regen wél leuk kan zijn.

Kate paraplu

Beeld: Brunopress

Look

De prinses had een prachtige jurk aan uit de Ascott-collectie van L.K. Benett – een kledingmerk waar we Kate al eens vaker in hebben gespot – die een ‘kleine’ £225 kost. Haar look maakte ze compleet met een Astley Clarke Lapis Lazuli ketting en een Halcyon Days armband. Daarnaast droeg Kate ook een dierbaar sieraad uit de juwelencollectie van prinses Diana: de prachtige saffieren en diamanten oorbellen.

Kate
Beeld: Brunopress

Identiek

En hoewel Kate’s looks meestal de show stelen, was deze keer haar paraplu het ware middelpunt. Want wie zegt na het lezen van dit artikel nou dat een paraplu geen geweldig accessoire kan zijn? Dus denk jij nou: ‘Ik wil ook zo’n fleurige paraplu, net als Kate’, dan is het vandaag je lucky day. Wij kwamen er via Google Shopping namelijk achter dat de keuze gigantisch is en dat je een prinsessenwaardige plu al voor minder dan een tientje op de kop tikt.

Dus waar wacht je nog op? Haal die paraplu en ga just like Kate kleurrijk dit najaar door. Niemand zal je meer vertellen dat het zo’n sombere najaarsdag is als je hiermee rondloopt, gokken we!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws