Beatrix en Máxima samen in de glitters

Een schoonmoeder-dochter-uitje en een royal verplichting in één.

Lees ook

Twee vliegen in een klap voor Máxima: als beschermvrouwe van het Koninklijk Concertgebouworkest kan ze én wat royal liefdadigheid van haar to do list afvinken én haar schoonmoeder een leuke avond bezorgen. Kom maar op met de glitter!

Goed afgestemd

Vrijdagavond nam koningin Máxima haar schoonmoeder mee naar een concert van het Koninklijk Concertgebouworkest in – je raadt het al – het Concertgebouw te Amsterdam. Als beschermvrouw van het orkest kan de koningin natuurlijk de beste plekken in de zaal scoren, en Beatrix lijkt zich uitstékend te vermaken met weer eens een chic avondje uit.

Beeld: BrunoPress

Schoonmoeder en -dochter verschenen goed op elkaar afgestemd: zwart, fladderend en een vleugje glitters, graag.

Na het concert maakten Máxima en Beatrix kennis met toekomstig chef-dirigent Klaus Mäkelä, een 26-jarig talent uit Finland. Het Concertgebouworkerst gaat de komende tien jaar met hem samenwerken, dus voorlopig kunnen de voormalige en de huidige koningin nog op veel muzikale uitstapjes rekenen. Volgens het verslag van Blauw Bloed bedankte Beatrix koningin Máxima bij vertrek hartelijk voor deze mooie avond. Awh!

Budget bling

Een deel van haar glitter shopte koningin Máxima ‘gewoon’ bij de Zara. De broche die op haar zwarte top prijkt, is namelijk geen koninklijk erfstuk, maar gewoon een koopje van de winkelketen. Voor €12,95 kun je je bling-gehalte al flink opschroeven, bewijst de koningin maar weer eens.

Koningin Máxima met toekomstig chef-dirigent Klaus Mäkelä. Beeld: Brunopress

Helaas is de broche nu uitverkocht, maar goede fashioninspiratie voor de feestdagen is het wel, zo’n eenvoudig sieraad om een zwarte top in een keer meer glam te geven. Al zouden we wel van tevoren even checken of je outfit niet té veel met je schoonmoeder matcht…

Bron: Blauw Bloed, UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook