Sweet Sixteen! Zo ziet de dochter van prins Pieter-Christiaan en prinses Anita er nu uit

Wat weten we over Emma van Vollenhoven?

Feest bij de Van Vollenhovens! Emma, de enige dochter van prins Pieter-Christiaan en prinses Anita, heeft de scooterleeftijd bereikt. Hoe ziet deze vrij onbekende jongedame er nu uit?

16 jaar

Op 28 november 2006 werd prinses Margriet nogmaals oma. Prins Pieter-Christiaan en prinses Anita verwelkomden die dag hun eerste kind, Emma Francisca Catharina van Vollenhoven. In de tijd dat er nog veel Oranje-telgen geboren en gedoopt werden, zagen we de piepjonge Emma weleens aan de hand van haar ouders.

Prins Pieter-Christiaan, prinses Anita en Emma bij de doop van nichtje Eliane van Vollenhoven, 2010. Beeld: BrunoPress

We weten bijzonder weinig van Emma, maar we gokken dat ze een musical-liefhebber is. Tweemaal zagen we haar met haar ouders op de rode loper bij Soldaat van Oranje. Hier was ze 11 jaar oud:

Oktober 2018. Beeld: BrunoPress

Een jaar later zagen we haar nogmaals:

Emma en haar vader in oktober 2019. Beeld: BrunoPress

De voorstellingen van Soldaat van Oranje zijn blijkbaar hét jaarlijkse moment om Emma te spotten. Zo verscheen ze onlangs weer in beeld met haar ouders op de Instagram-feed van royaltyfotograaf Patrick van Katwijk. Pieter-Christiaan, Anita en Emma poseerden ter ere van het 12-jarig jubileum van Soldaat van Oranje de musical.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patrick van Katwijk (@patrickvkatwijk)

Als tiener van deze tijd zal Emma ongetwijfeld zelf ook op social media zitten, maar ze houdt haar accounts lekker privé. We moeten het dus vooral met zo nu en dan een kiekje via haar fanatiek twitterende vader doen.

Verjaardagsweken

Er wordt een hoop verjaardagstaart gegeten bij de Van Vollenhovens deze weken. Pieter, de zoon van prins Pieter-Christiaan en prinses Anita, vierde op 19 november zijn veertiende verjaardag.

Prinses Anita mocht eind oktober 53 kaarsjes uitblazen.

Het gezin van vier woont in Wassenaar, dus Emma en Pieter gaan waarschijnlijk ook daar in de buurt naar school (en als ze zo sportief zijn als hun vader: naar de atletiekclub). Verder is er over de jarige kleindochter van prinses Margriet heel weinig bekend.

In ieder geval van harte gefeliciteerd, Emma!

Bron: Twitter, RVD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws