Meghan reageert in podcast op reality-geruchten

'Is dit mijn auditie voor The Real Housewives of Montecito?'

Lees ook

Gisteren kwam alweer het laatste deel van Meghan Markles podcast Archetypes online. Hierin schoven onder meer komieken Trevor Noah en Judd Apatow aan. Ook Andy Cohen, producer van de bekende Real Housewives-franchise was van de partij. In gesprek met de Housewives-magnaat kwamen ook geruchten over een reality-serie rond de Duchess of Sussex voorbij.

Guilty pleasure

We geven toe: we vinden het héérlijk om met een roseetje en een dekentje op de bank te genieten van alle drama rond de glamorous ladies die we voorbij zien komen in de verschillende Real Housewives-series. En hoewel we niet vaak kunnen zeggen dat we dingen gemeen hebben met Sussexse hertogin Meghan: dat dan weer wel. Zij gaf namelijk in de laatste aflevering van Archetypes toe dat zij voorheen groot fan was van de serie.

Drama

Dat is echter niet zo gebleven. Aan Cohen vertelt ze: “Ik hield op met de Housewives volgen toen mijn eigen leven een bepaald niveau van drama bereikte, waardoor ik ophield met het verlangen naar…”

“…andermans drama”, vult Cohen haar aan. Dit beaamt Meghan. Tja – met de Britse roddelpers op je dak, een royal family die in je nek hijgt en een hoop frictie in je eigen familie: Meghan heeft het er maar druk mee gehad de afgelopen paar jaren.

Real Housewives of Montecito?

Andy Cohen vraagt vervolgens nog of Meghan zou overwegen om zélf in een Real Housewives-serie te verschijnen. Hierop grapt de Duchess: “Oh, dus je bedoelt dat dit eigenlijk mijn auditie is voor The Real Housewives of Montecito?” Cohen is echter niet gek, en legt uit dat hij z’n hele show rond de Duchess zou bouwen – who wouldn’t? “Jij hoeft geen auditie te doen”, lacht hij.

Meghan haalt Cohen (en enthousiaste luisteraars) overigens direct uit die droom. “Er komt geen reality-show”, aldus de hertogin. Natuurlijk komt binnenkort wél de Netflix-docu rond de Sussexes uit, maar dat is uiteraard flink anders dan een Real Housewives-show. Can you imagine? Schoonstiefmoeder Camilla die puur in sexy glitterende cocktailjurkjes verschijnt, Kate die met glazen wijn gooit, dramatische achtergrondmuziek onder telefoontjes met de staf van Buckingham…

Afijn: met Meghans uitspraak over de hoeveelheid drama in haar leven, worden we steeds nieuwsgieriger naar de Netflix-show die dus wel in de maak is. Nog éven geduld!

Bron: Daily Mail, Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook