Zo ziet de vrouw van Jan Versteegh eruit

Jan is al vijf jaar getrouwd met zijn Dieuwertje.

Trouwfoto’s

Volgens Sterren op TV vormen Jan en Dieuwertje sinds 2014 een setje. Tijdens een reis naar Japan ging de acteur op één knie voor zijn vriendin en in 2017 gaven de twee elkaar het jawoord in Amsterdam.

Uiteraard een van de mooiste dagen van Jans leven, en eentje waar hij nog graag op terugblikt. Leuk voor ons, want dat betekent dat we zo nu en dan nog een mooi trouwkiekje te zien krijgen op zijn Instagram-feed.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Jan Versteegh (@jan_versteegh)

“Ongelofelijk dat de leukste vrouw van het universum het weer een jaar met me heeft uitgehouden,” schreef Jan bij een van zijn trouwjubilea. Awh!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Jan Versteegh (@jan_versteegh)

“Deze foto werd zes jaar geleden gemaakt. Wisten wij veel dat het zo lang zou duren. Zes jaar samen met het heerlijkste mens ooit ❤️,” schreef Jan begin 2021 over zijn grote liefde. Zoet!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Jan Versteegh (@jan_versteegh)

Vaderschap

Van Dieuwertje vangen we zo nu en dan een glimp op, maar zijn twee kinderen houdt Jan buiten beeld. Hij maakte een televisieprogramma over het vaderschap, schreef er een boek over én deelt zo nu en dan zijn ervaringen als papa op social media, maar dat betekent nog niet dat hij zijn kinderen zélf in de spotlights zet.

Het boek is in ieder geval een leuk persoonlijk inkijkje in zijn gezinsleven. “De afgelopen vijf jaar als vader, heb ik hier aan geschreven,” vertelt Jan over het boek Doodmoe en dolgelukkig op Instagram. “Het ideale boek voor aanstaande vaders die wél willen weten wat ze zoal te wachten staat, maar geen zin hebben in een zelfhulpboek. Hoe je een luier verschoont en een flesje geeft, dat leer je vanzelf wel. Met de mooie kanten, maar ook de verdrietige momenten. Over het verlies van een kindje, jezelf buitensluiten terwijl je baby binnen ligt en driftbuien in de supermarkt. Maar ook over de grootste liefde die je ooit zult voelen, de eerste keer dat ze het woordje “papa” zeggen en talloze slapeloze nachten.”

Bron: Instagram, RTL Boulevard, Sterren op TV | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws