[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op 2 x 2 kaarten voor de lichtshow SORA

T.w.v. € 33,50 per ticket!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets leuks weg. Deze week maak je kans op 2 x 2 tickets voor de lichtkunst-installatie SORA van kunstenaarsduo NONOTAK t.w.v. € 33,50 per ticket. Een magische en mindblowing ervaring voor de hele familie. Zo doe je mee!

SORA by NONOTAK

Vanaf januari is in de Amsterdamse Gashouder weer een spectaculaire kunstinstallatie te zien: SORA. Een meeslepende licht- en geluidservaring voor het hele gezin. Stilzitten mag, maar hoeft niet. Je kunt gewoon door de zaal lopen, onder de installatie door lopen of, doe ‘ns gek, bij de voorstelling gaan liggen. Kies jouw manier om hiervan te genieten! Je moet het zelf meemaken om te kunnen meepraten, maar onderstaande video geeft je alvast een idee:

Dé manier om die grauwe dagen in januari of februari een vleugje magie te geven. Zien we je daar?

Maak kans op kaartjes

Kaarten zijn al verkrijgbaar via www.unfold.art, maar wie weet woon jij straks helemaal gratis een show bij. Beau Monde mag namelijk 2 x 2 toegangskaarten voor SORA weggeven. Meedoen is heel eenvoudig: je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Winnaars ontvangen bericht.

Deze winactie loopt tot en met 6 januari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Unfold.art zullen delen als je wint.

Laatste nieuws