[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op een draadloze stijltang van BaByliss t.w.v. €199,90

Begin jij het jaar met fabulous lokken?

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je kans op een draadloze stijltang van BaByliss t.w.v. €199,90. Daarmee wordt 2023 geheid een good hair year! Zó doe je mee.

Glanzende lokken

Met de draadloze stijltang van BaByliss zorg je in een handomdraai voor glanzende steile lokken. Je kunt de volledig opgeladen tang veertig minuten lang non-stop zonder stekker gebruiken, dus nooit meer zit dat vervelende snoer in de weg. Hij warmt snel op, dus je hoeft niet lang te wachten als je een nieuwe look wilt creëeren. Ook een uitkomst om je haar on the go een touch-up te geven!

Extra handig: de tang komt met een hittebestendige etui, zodat je ‘m meteen na gebruik weer kunt opbergen. Snel op pad met je glanzende coupe!

Zo doe je mee

Deze superhandige en chique stijltang shop je op babyliss.nl, bol.com, bij MediaMarkt of bij Productpine. Maar misschien is 2023 jouw lucky year en win jij ‘m helemaal gratis! Beau Monde mag deze draadloze stijltang namelijk weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen. De gelukkige winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Deze winactie loopt tot en met 13 januari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met BaByliss zullen delen als je wint.

Laatste nieuws