Kerst met de celebs: zo pakken de BN’ers het aan

Zo zien de bomen van Sylvie, Yolanthe, Natasja, Maxime en Daphne eruit.

We zijn niet vies van een beetje kerstsfeer in huis. Voor de celebs geldt dat net zo. Zo heeft een goed deel van bekend Nederland de afgelopen dagen al kiekjes gedeeld van hun kerstig aangeklede interieur. We zetten een aantal van onze favoriete bekende dames op een rij die de boel al goed versierd hebben.

Yolanthe showt versiertrucs

In een vrolijke kerstvideo met kindje Xess Xava laat Yolanthe van begin tot eind zien hoe zij haar kerstboom optuigt. Waar we de beauty normaliter zien in de meest glamoureuze outfitjes, houdt ze het bij de kerstboom lekker Christmas casual met een groot t-shirt en een kerstmuts.

“Alle kerstbomen zijn perfect”, schrijft Yolanthe bij de lieve video. Helemaal mee eens, en zo’n stijlvol exemplaar dat duidelijk met liefde is aangekleed des te meer!

Sylvie goes glam

Natuurlijk is Sylvie Meis één van de meest glamorous vrouwen die we in ons kikkerlandje (of bij onze oosterburen) kunnen vinden. Dat bewijst ze maar weer met haar heerlijke kerstkiekjes. Uitgedost in een stel gorgeous hakken en een off-shoulder mini-jurkje, legt ze de laatste hand aan haar royaal versierde kerstboom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

“Niets gezelligers dan een compleet verlichte kerstboom”, schrijft Sylvie. “Mijn persoonlijke highlight van de periode voor Kerstmis is altijd mijn jaarlijkse ritueel van het versieren van de boom.” En dat is dit jaar duidelijk weer goed gelukt!

Maxime deelt gezinsgezelligheid

Bij de jongere generatie Meilandjes staat ook de boom alweer helemaal opgetuigd in de woonkamer. Niet alleen dat, maar in de video die Maxime op Instagram deelt, is te zien dat er ook een miniatuur-kerstdorpje in de woonkamer staat, waar haar kroost zich mee vermaakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leroy Molkenboer (@leroym_)

Claire neemt haar rol als grote zus duidelijk serieus, en laat aan kleine Vivé zien dat je de kleine schaatsers uit het dorpje kunt oppakken. Met die Christmas spirit zit het wel goed bij de Meiland-Molkenboers!

Keukenboom bij de Frogers

Natasja Froger deelt op haar Instagram ook een video van haar kerstboom, die in de keuken staat. “Hoop dat hij de kerst haalt want Moos (hun hondje, red.) blijft het gek vinden, een boom in de keuken.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasja Froger (@natasjafroger)

Terwijl ze trots de prachtig versierde boom toont, legt Natasja uit dat er onderin alleen plastic versiersels zijn aangebracht. Mocht Moos al te enthousiast kwispelend bij de boom langslopen, dan blijft de boel in elk geval heel.

Daphne gaat voor sneeuwwit

Ook bij la Deckers staat inmiddels de boom helemaal opgetuigd te stralen. En zoals we van Daphne gewend zijn, deelt zij een plaatje van het eindresultaat met een goede dosis humor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

“Thuis is…waar de ballen zijn”, schrijft Daphne Deckers. Ze laat weten dat het ‘even knutselen’ was hoe ze de kerstboom zouden optuigen, maar het resultaat mag er zijn!

Al met al zien we een duidelijke trend: kerstkleuren rood, wit, en goud zijn helemaal hot dit jaar. Of helemaal cool, om in winterse sferen te blijven natuurlijk.

Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws