Luxemburgers delen kerstkaartje met nieuwe foto’s én baby bump

De hoofdrol van de Luxemburgse kerstkaart is voor de kleine prins Charles.

Het regent deze week kerstkaartjes! Naast de Oranjes en de Wessexes hebben ook de Luxemburgse Prins Guillaume en zijn lief Stéphanie vandaag hun kerstgroeten gedeeld. In de hoofdrol: hun kleine spruit Charles én de baby bump van Stéphanie.

Kerstkaartjes

De één kiest voor een zomerse familiefoto, en de ander poseert gezellig samen in de woonkamer. De Luxemburgse royals kiezen voor die laatste optie, en gaan casual chic gekleed op de kerstkiek.

Gezinsuitbreiding

Naast Guillaume en Stéphanie gaat ook de kleine Charles in een net wit bloesje op de foto – altijd een riskante keuze voor zo’n kleintje. Ach, hij matcht mooi met de erfgroothertog en voor zover we kunnen zien is het hagelwitte overhemd gedurende de hele fotosessie schoon gebleven. Missie geslaagd!

In de set foto’s is te zien hoe de jonge royal zich uitstekend vermaakt met een miniatuur-kerstdorpje. Ook is hij duidelijk he-le-maal weg van alle pracht en praal in de koninklijke kerstboom. Suikerzoet en o zo schattig!

Verder gaat de aandacht in de foto natuurlijk uit naar de (in oranje sferen gehulde) Stéphanie en haar baby bump. In september dit jaar kondigde de erfgroothertogin aan dat zij baby nummer twee verwachtte. De kleine prins Charles, die werd geboren in mei 2020, zal dus grote broer worden. In een statement dat het hof toen naar buiten bracht, viel te lezen dat de kleine in april 2023 wordt verwacht. De prinses draagt een zacht-oranje getinte bloes van Paule Ka die zij in 2021 ook al eens tevoorschijn haalde. Die pregnancy glow staat haar bovendien prachtig!

Kerstboodschap

Zoals het de meertalige royals betaamt, brengen zij hun kerstgroet natuurlijk in het Luxemburgs, in het Frans, in het Duits én in het Engels. Namens Guillaume, Stéphanie én de kleine prins Charles wordt ons een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Waarvan akte!

Bron: Instagram @courgrandducale, UFO No More | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws