Royally approved: betaalbare accessoires voor een koninklijke outfit

Koninklijk voor de dag komen hoeft niet onbetaalbaar te zijn.

Bij koninklijke allure denk je misschien aan onbetaalbare juwelen, designerkleedjes, en erfstukken die voor speciale gelegenheden uit de zwaarst beveiligde kluizen worden getrokken. En dat klopt voor een deel, maar niet alle royal looks hebben zo’n gouden randje. We zetten een aantal van onze favoriete betaalbare accessoires op een rij.

De oorbellen van Kate

kate oorbellen
Beeld: Brunopress

Ze glitteren, ze glanzen, en ze kosten maar 16 euro. Deze oorbellen die de Princess of Wales bij haar kerstconcert tevoorschijn toverde, komen gewoon van het merk Accessorize London. Wij zijn fan! Alleen tja, zoals met álles wat Kate draagt: deze oorbellen zijn op het moment ontzettend uitverkocht.

Oorbel-optie twee: Máxima goes H&M

betaalbare accessoires
Beeld: Brunopress

Onze eigen Máxima is natuurlijk ook een stijl-icoon. Over de jaren heeft zij zich ontwikkeld tot een koningin die er feilloos in slaagt om een designer-outfit te combineren met een Zara-handtas, of zoals hier: een set oorbellen van de H&M à €12,99.

Mango-pumps

mathilde
Beeld: Brunopress

Waar de gemiddelde royal lady minstens vijf paar Gianvito Rossi’s in heur kast heeft staan, kun je ook op een stel budgetproof pumps keurig voor de dag komen. Dit bewees de Belgische Mathilde deze zomer in deze hakken van Mango bij een bezoekje aan Congo.

Broche van de Zara

maxima zara speld

Een béétje royal outfit is niet compleet zonder een goede speld. Vaak gaat het hier om lintjes, medailles of ceremoniële accenten. En soms gaat het gewoon om een speld van de Zara van €12,95, zoals bij Máxima hier.

Casual petje

kate pet
Beeld: Brunopress

Pumps, broches, stralende sieraden – allemaal heel leuk natuurlijk. Maar niet elke gelegenheid vraagt om glamour. Kate verscheen vorig jaar bijvoorbeeld op het strand in het Schotse Fife in een petje van de Asos. Stijlvol voor de dag komen hangt immers helemaal van je omgeving af, en de pet van tien pond staat Kate hier dan ook prima.

Statement sieraden

victoria ketting
Beeld: Brunopress

En natuurlijk kan de Zweedse kroonprinses niet in deze lijst ontbreken. We zien Vic namelijk regelmatig in bijzonder betaalbare outfits van nationale trots H&M. Zo is die prachtige statement ketting die ze eind vorig jaar in Parijs droeg gewoon een juweeltje van metaal en kunststof uit de Conscious-collectie van de modegigant. Zo geef je een zakelijke outfit met een zwarte co en crèmekleurige mantel toch nog wat jeu. En dat met een prijskaartje van slechts €47.

Bron: UFO No More | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws