Nikkie de Jager deelt leuk nieuws!

De beauty queen mag straks weer gaan schitteren op tv!

We kennen Nikkie de Jager, online beter bekend als NikkieTutorials, allemaal als the queen of beauty, maar haar carrière gaat al langer veel verder dan dat. Nadat we haar zagen schitteren als presentatrice van het Eurovisie Songfestival, heeft de make-up artist nu ook bekend gemaakt dat ze deel uit gaat maken van de jury van het Belgische nationale songfestival, Eurosong.

Eurovisie Songfestival

Tijdens het songfestival van onze onderburen zal Nikkie samen met veertien anderen de vakjury vormen. Haar ongezouten mening komt goed van pas tijdens dit programma: Nikkie bepaalt namelijk samen met de andere juryleden wie er namens België afreist naar het internationale songfestival in Liverpool. Ze is niet de enige international in het Belgische programma: oud-songfestivalwinnaar Alexander Rybak uit Noorwegen zal haar in het juryvak vergezellen. Andere leden zijn onder andere voormalige Belgische kandidaten Laura Tesoro (2016) en Jérémie Makiese (2022). En we hoeven niet lang te wachten: 14 januari is de finale van Eurosong te zien!

Niet de eerste keer

Nikkie heeft al enige ervaring met songfestivals: vorig jaar zagen we haar samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley vanuit Ahoy het Eurovisie Songfestival presenteren. Volgens veel kijkers stal Nikkie met haar presentatie-skills de show en kon zij zich absoluut meten met haar doorgewinterde mede-presentatoren.

Uitgekomen dromen

Laatst vertelde de YouTuber nog aan het blad Grazia over al haar dromen die in de afgelopen jaren zijn uitgekomen. Bijna vijftien jaar geleden begon ze haar eigen YouTube-kanaal NikkieTutorials, en inmiddels heeft haar succes haar al geleid naar de meest bizarre plekken en ontmoetingen met de geweldigste personen. Met als hoogtepunt van 2022 de bruiloft met haar – inmiddels – man Dylan.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws