Prinses Kate is jarig! Dit waren haar beste looks van 2022

Een jaartje ouder, en nog altijd beeldschoon!

Vandaag mag prinses Kate alweer 41 kaarsjes uitblazen! Een jaartje ouder, en nog altijd beeldschoon. Want ook dit levensjaar liep de Princess of Wales – zoals we van haar gewend zijn – er weer prachtig bij. Een goed moment om terug te blikken op de beste outfits die de fashionable Kate dit jaar gedragen heeft. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

23 februari 2022

Begin vorig jaar hebben we Kate, tijdens een solo visit naar Denemarken, kunnen spotten in een prachtige elegante jasjurk van het merk Catherine Walker. Casual maar erg chique!

Beeld: BrunoPress

22 Maart

Een maand later verschijnt de prinses in een gedurfde kanariegele jurk van het merk Roksanda tijdens een bezoek aan Jamaica. Kate is niet vies van recyclen want dit vrolijke kledingstuk is van de zomer nog een keer uit de kast getrokken. Niet veel mensen kunnen wegkomen met deze kleur maar hij staat Kate prachtig!

Beeld: BrunoPress

25 Maart

Een paar dagen later schitterde Kate tijdens een receptie georganiseerd door de gouverneur-generaal van de Bahama’s. Ze droeg een lichtblauwe satijnen jurk van het merk Phillipa Lepley met daarbij een parelketting en bijpassende oorbellen van het merk Van Cleef en Arpels. Wauw!

Beeld: BrunoPress

19 mei 2022

Ook de monochrome off-the-shoulder jurk die ze aanhad naar de première van Top Gun in London, is zeker niet onopgemerkt gebleven. De designer van het elegante japonnetje is Roland Mouret. Kate bewijst maar weer: less is more!

Beeld: BrunoPress

2 december 2022

We sluiten af met een knaller namelijk: de felgroene japon die Kate huurde voor de Earthshot Prize ceremonie in Boston. De jurk is afkomstig van het merk Solace London en ze droeg het samen met een smaragdgroene choker die eerder is gedragen door prinses Diana.

Beeld: BrunoPress

Wij kunnen niet wachten om te zien met welke schitterende outfits Kate ons dit jaar gaat verassen! We wensen de fabulous prinses Kate hoe dan ook een heel fijne verjaardag – en proosten in elk geval op de gelegenheid.

Bron: British Vogue | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..