Black is the new Orange: Oranjes in chic zwart

Elegante looks voor de tweede nieuwjaarsreceptie!

Gisteren was de eerste nieuwjaarsreceptie van Willem-Alexander en Máxima, en vandaag staat direct deel twee op de agenda. En dat gaat er een stukje minder casual aan toe!

Nieuwjaarsreceptie

Waar bij ons de goede voornemens inmiddels al het raam uit zijn, zijn de Oranjes nog druk met de kick-off van een nieuw jaar. Gisteren was daar voor binnenlandse genodigden een nieuwjaarsontvangst, en vandaag is het tijd voor alle buitenlandse prominenten. Máx en Wim-Lex ontvangen vandaag namelijk ‘de leden van het corps diplomatique en internationale organisaties’, volgens de RVD.

Net als gisteren, was ook prinses Beatrix weer van de partij. Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn er vandaag echter niet bij. Wellicht te druk met taart bakken en ballonnen blazen voor Margriets verjaardag morgen?

Beeld: Brunopress

Stijlvol en chic

Ook vandaag kiest Máxima weer voor een stijlvolle outfit van het Belgische label Natan. Een zwarte blouse met een flinke statement-strik en bruine midi-rok zorgen voor een elegante look. Leuk detail: Máx droeg deze look ook al eens bij het állereerste staatsbezoek waar manlief als koning verantwoordelijk voor was, way back in maart 2014. Zou deze outfit een subtiele nod zijn naar zijn tienjarig jubileum op de troon?

Beeld: Brunopress

Overigens blijft Máx stijlvast as ever. De camelkleurige Valentino-cape van gisteren, heeft ze vandaag ingeruild voor het zwarte exemplaar. Alleen aan heur koninklijke voeten prijkt vandaag een andere designer. De immer betrouwbare Gianvito Rossi’s maken vandaag namelijk plaats voor een stel Aquazurra-pumps. Tel hierbij een subtiel golvende coupe (die vandaag eens niét door de wind werd aangetast) en een stel stevige diamanten op, et voilà.

Ook manlief ging vandaag voor een tikkeltje meer chic dan gisteren. Toen verscheen Willem-Alexander nog in een net business-pak, maar vandaag trekt hij z’n nette kloffie uit de kast.

Nieuwjaarsreceptie

In 2021 en 2022 zijn de traditionele Nieuwjaarsontvangsten in verband met de coronapandemie komen te vervallen. Dit jaar kunnen de gasten echter weer terecht voor een receptie in style op het paleis in Amsterdam. Da’s nog eens een goed begin van het nieuwe jaar! Wij schenken onszelf voor de vorm ook maar een glaasje bubbels in.

Bron: RVD, UFO No More | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws