Oranjes leven zich uit met zwemnoedels en verrekijkers op Sint Maarten

Het koningspaar en hun dochter heeft het er maar druk mee.

Lees ook

Nog maar héél even, en dan komt het einde van het koninklijk bezoek aan de Caribische eilanden ten einde. Bij de laatste loodjes tonen de royals zich op hun koninklijkst: van liefdadigheid tot designeroutfits.


Druk druk druk

Bij de laatste paar dagen van de Caribische tour staan er nog een behoorlijk aantal evenementen ingepland. Zo hadden de Oranjes gisteren een ontzettend drukke dag op Sint Maarten. Van vogels kijken bij Fort Amsterdam, handjes schudden met het Sint Maartense jeugdparlement, tot zich uitleven bij de dagbesteding voor ouderen en mensen met een beperking: er stond weer een divers programma klaar voor de royals.

Bij de dagbesteding leefde Amalia zich uit in een spel met een stel zwemnoedels en een strandbal…

Beeld: Brunopress

En ook koningin Máxima heeft het goed naar haar zin met de bewoners van woonvoorziening White and Yellow Cross.

Beeld: Brunopress

Vader Wim-Lex legde stortte zich vol overgave op de taak om de bruine pelikaan te spotten – de nationale vogel van het eiland.

willem alexander sint maarten
Beeld: Brunopress

Receptie in stijl

In de avond werden de casual bloesjes en pantalons ingewisseld voor een stel mooie designerstukken om goed voor de dag te komen bij een receptie met de gouverneur van het eiland.

Beeld: Brunopress

Amalia droeg een prachtige maxi-jurk van het merk Erdem met een vrolijke bloemenprint. Hierbij kwamen weer haar favoriete designertasje van Jacquemus tevoorschijn, een stel pumps van Schutz, en natuurlijk haar onmisbare kettinkje van Marianna Lemos en Hermes-armband.

Máxima verscheen op haar beurt in een outfitje uit de archieven: een designerjurk van Maison Valentino, die de koningin al sinds 2011 in heur kast heeft hangen. Dat Máx fan is is van de jurk blijkt wel weer: ze droeg deze jurk ook al in haar officiële portretten voor haar veertigste verjaardag, en nu, zelfs 12 jaar later, trekt de majesteit het kleedje nog eens uit haar kast. Wij mochten wensen dat we onze kleding van twaalf jaar geleden nog met zoveel charme konden recyclen…

Bron: RVD, UFO No More, Instagram @RoyalFashionPolice | Beeld: NL Beeld / Brunopress


Laatste nieuws

Zie ook