Máxima verruilt royal outfit voor marsman-pakje

Máxima, is that you?

De Oranjes zijn inmiddels alweer een volle week in Nederland, en dat betekent: geen tropische dansjes meer, maar wél weer flink aan de bak. En met die insteek heeft Máxima maar meteen besloten om haar gebloemde jurk in te ruilen voor een… tja, laboratoriumpak. 

Technologische ontwikkelingen

Onze koningin bracht gisteren een bezoek aan de Technische Universiteit Eindhoven, om – natuurlijk – wat handjes te schudden, lief te lachen én wat bij te leren over de technologische ontwikkelingen van de toekomst. Om van de gelegenheid gebruik te maken, nam ze ook een kijkje in het Eindhoven Hendrik Casimir Instituut (EHCI), een afdeling die zich specialiseert in onderzoek naar licht-technologie.

Geen uitzondering

Maar in zo’n laboratoriumruimte is natuurlijk geen ruimte voor Natan-mantels, Gianvito Rossi-pumps en koninklijke kapsels. En ook voor onze koningin werd geen uitzondering gemaakt – dus hup, stiletto’s uit en aliën-pakje aan. Máx leek het overigens helemaal niet zo erg te vinden om eens afstand te doen van haar royal look, want ze huppelde vrolijk en breeduit lachend rond in het marsman-pakje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blauw Bloed (EO) (@eo_blauwbloed)

Inspired by Kate

Eerder deze week zagen we de koningin nog bij het Prinses Máxima Centrum, waar ze op werkbezoek was ter ere van het vijfjarig bestaan van het ziekenhuis. Máx ging toen nog voor een outfit waarvan we direct geloofd hadden dat deze uit de kledingkast van Kate afkomstig was: all beige, een lange coljurk met tailleriem, lange wintermantel en een stel stevige hakken.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Toch lijkt de queen nu genoegen te nemen met een stofdicht pak dat vooral om praktische redenen wordt gedragen. Zal Máx deze stijl genadeloos doortrekken, of zien we haar binnenkort toch weer verschijnen in Massimo Duti?

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld / BrunoPress, Instagram @eo_blauwbloed

Laatste nieuws