Prinses Margarita gaat na zestien jaar huwelijk scheiden

De twee hebben het vandaag in een persbericht bekendgemaakt.

Verdrietig nieuws voor prinses Margarita. Na zestien jaar huwelijk gaat ze namelijk scheiden van haar man, advocaat Tjalling ten Cate. De twee laten in een persbericht weten dat de Oranje koek helemaal op is.

Vrienden en liefdevolle ouders

In het persbericht is te lezen dat de prinses en Tjalling enige tijd geleden al hebben besloten om vriendschappelijk uit elkaar te gaan. ‘Na een prachtige tijd van ruim zestien jaar samen, waarin wij lief en leed hebben gedeeld, zal ieder van ons nu een eigen weg gaan. Tegelijkertijd zullen we altijd samen een pad blijven bewandelen als vrienden en liefdevolle ouders van onze twee prachtige dochters. We vragen om tijd en rust om aan onze nieuwe situatie te wennen.’ De dochter van prinses Irene trouwde in 2008 met de advocaat, en kreeg met hem samen twee dochters: Julia (14) en Paola (12).

De prinses verscheen vorige week nog met haar moeder prinses Irene op de rode loper, voor haar tachtigste verjaardag. Bron: NL Beeld

Tweede scheiding

Het is de tweede scheiding voor de prinses, die in 2006 liet weten dat haar veelbesproken huwelijk met Edwin de Roy van Zuydewijn voorbij was. Twintig jaar geleden deden ze hun verhaal in HP/De Tijd, waarin ze vertelden over afluisterpraktijken en de dwarsligging door haar familie bij hun huwelijk. We zijn benieuwd of deze scheiding ook zoveel aandacht krijgt. To be continued!

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws