Nieuw verjaardagsportret prinses Estelle: 11 jaar!

Kleine meisjes worden groot!

Terwijl opa Carl Gustaf net uit de operatiekamer is gerold, blaast kleindochter prinses Estelle vandaag elf kaarsjes uit. Ter gelegenheid van haar verjaardag verrast de Zweedse prinses ons met een nieuw portret. 

Lief kiekje

Het officiële Instagram-account van het Zweedse koningshuis deelt een nieuwe foto van de oudste dochter van prinses Victoria en prins Daniel. De future queen is elf jaar geworden, en dat is te zien op het lieve kiekje. Kleine meisjes worden groot, dat blijkt wel weer!

Operatie Carl Gustaf

De aanloop naar Estelles verjaardag was wat beladen, aangezien twee weken voor haar royal birthday bekend werd dat opa Carl Gustaf onder het mes moest.

De Zweedse koning werd afgelopen maandag door middel van een kijkoperatie geopereerd aan zijn hart. Toen Madeleine vlak voordat de ingreep zou plaatsvinden arriveerde in Zweden, groeiden de zorgen om de koning. Carls jongste dochter vertoeft namelijk inmiddels al jaren in het buitenland. Een bezoekje aan het thuisland kan er maar zelden vanaf, en dus moest er volgens de Zweden wel heel wat aan de hand zijn.

Opluchting

Gelukkig bleek dat mee te vallen, want inmiddels heeft het Zweedse hof bevestigd dat Carl Gustaf het goed maakt. De operatie is geslaagd, en de koning hoeft slechts twee weken te herstellen, waarna hij zijn royal duties – zoals het nu lijkt – weer kan oppakken.

Ook voor prinses Estelle een flinke opluchting, lijkt ons. Ze kan nu met een gerust hart haar verjaardag vieren, met hopelijk heel veel taart en wijn – pardon, limonade. De hartelijke felicitaties namens Beau Monde!

Bron: Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress, Instagram @kungahuset

Laatste nieuws