Zó zag Carice van Houten er vroeger uit

Herken jij haar op deze foto's?

Uit de oude doos

Hoewel het Instagram-account van Carice de passief-agressieve naam Leavecaricealone draagt, lijkt ze het niet erg te vinden om stukjes van haar leven met haar 1,2 miljoen (!) volgers te delen. Met enige regelmaat post ze de meest uiteenlopende berichten: van trailers van producties waarin ze speelt, tot prachtige portretfoto’s en kiekjes van haar familie en vrienden. En ook van haar verleden maakt de actrice geen geheim, want we zien regelmatig wat kiekjes uit de oude doos op haar Insta voorbij komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

Zoals deze lieve foto bijvoorbeeld. Een schattig snoetje, bolle wangen én een blonde coupe – iets wat duidelijk van korte duur was, want inmiddels kennen we Carice als een rasechte brunette, in tegenstelling tot zus Jelka van Houten, die als blondine door het leven gaat. “Probably around 1979”, schrijft de actrice bij de foto. Simpel rekensommetje: Carice moet hier dus ongeveer drie jaar oud zijn geweest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

Deze foto is waarschijnlijk een aantal jaren later gemaakt, want inmiddels lijkt Carice haar blonde haren te zijn kwijtgeraakt. In plaats daarvan bedekt ze haar bruine coupe met een enorme pet. “Shy but grumpy”, luidt haar caption bij de foto, die – gezien de bekende duinen op de achtergrond – waarschijnlijk op Terschelling of Ameland is genomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

En tot slot een kiekje op 17-jarige leeftijd, waardoor we bijna van onze stoel worden geblazen. Want wat was ze toen al knap! Al met al lijkt Carice maar weinig veranderd te zijn door de jaren heen. Some people don’t age…

Bron: Wikipedia, Instagram @leavecaricealone | Beeld: NL Beeld / BrunoPress, Instagram @leavecaricealone

Laatste nieuws