Sarah Ferguson over kroning Charles: ‘Uitnodigingen nog niet allemaal verstuurd’

Zal Sarah aanwezig zijn bij de kroning?

In het Verenigd Koninkrijk gaat het nog maar over één ding: de kroning van koning Charles. De koning wordt in mei gekroond onder toeziend oog van heel de wereld. Of andere koninklijke gasten al een uitnodiging hebben ontvangen voor de kroning? Harry en Meghan wel, maar Sarah Ferguson wacht nog altijd af.

Gasten

De kroning van koning Charles op 6 mei belooft een groot feest te worden. De kroningsdag zelf wordt een formele, ceremoniële aangelegenheid. Wie daar allemaal bij aanwezig zullen zijn is nog niet duidelijk, hoewel het erop lijkt dat er veel leden van de koninklijke familie front row zullen zitten. Nog niet iedereen weet echter of ze welkom zijn bij de kroning, want Sarah Ferguson doet uit de doeken dat de uitnodigingen nog niet allemaal zijn verstuurd.

Uitnodigingen

Sarah is op dit moment op publiciteitstournee in de VS ter promotie van haar nieuwe boek A Most Intriguing Lady. Tijdens een bezoek aan Extra TV, onthulde de ex-vrouw van prins Andrew het een en ander over haar boek, maar sprak ze ook over de aanstaande kroning van Charles. Zo zei ze bijvoorbeeld dat de uitnodigingen “nog niet de deur uit zijn”.

“De uitnodigingen zijn nog niet de deur uit, dus ik weet niet of ik er zal zijn want, weet je, wie wil me erbij hebben…” antwoordde ze op de vraag of haar uitnodiging al was binnengekomen. Mocht Sarah niet uitgenodigd worden, weet ze hoe ze alsnog kan bijdragen aan het feest. “Ik denk dat ik een kleine tearoom zou openen, een draagbare tearoom onderaan de oprit.”

Wie al wel zijn uitgenodigd, zijn Harry en Meghan. “Ik kan bevestigen dat de hertog onlangs e-mailcorrespondentie heeft ontvangen van het kantoor van Zijne Majesteit over de kroning”, aldus een woordvoerder van het paar. “Een onmiddellijke beslissing of de hertog en hertogin de kroning zullen bijwonen, wordt door ons op dit moment niet bekendgemaakt.”

Bron: Hello Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws