Het lieve gebaar van Meghan Markle op Internationale Vrouwendag

De hertogin toont zich weer van haar beste kant!

De Duchess of Sussex zet zich al haar hele leven in voor de goede zaak. Wie herinnert zich niet die schattige video van de jonge future-hertogin die zich uitspreekt voor gendergelijkheid? Het is dan ook geen verrassing dat de hertogin voor Internationale Vrouwendag deze week op subtiele wijze van zich liet horen.

Internationale Vrouwendag

Het kan je bijna niet ontgaan zijn deze week: woensdag stond in het teken van International Women’s Day. Ook de royals lieten de dag niet zomaar voorbijgaan. Zo voerden Wim-Lex en Máxima tijdens hun staatsbezoek aan Slowakije gesprekken met jongeren over gendergelijkheid, en zette Queen Consort Camilla ook een aantal bijzondere dames in het zonnetje.

De Duchess of Sussex werd afgelopen woensdag ook out and about gespot in Los Angeles, waar zij als onderdeel van het Archewell-team te gast was bij Harvest Home. Deze organisatie richt zich op zwangere vrouwen en jonge kinderen die dakloos zijn of te maken hebben met armoede.

Goed doel

Voor de gelegenheid ging Meghan langs om samen met haar Archewell-collega’s een pop-up babyboetiek op te zetten. De organisatie deelde na afloop enkele foto’s van de dag, en schreef hierbij: “We bedanken Meghan, de Duchess of Sussex, en het Archewell-team voor hun aanwezigheid bij ons op Internationale Vrouwendag. Met dank aan hun gulle donatie, waren we in staat om onze ‘Baby Boutique’ te bouwen, bevoorraden en organiseren, en die is nu ready for business!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harvest Home (@harvesthomela)

Op de foto’s is te zien hoe Meghan druk in de weer is met allerhande babykleertjes – zou ze zelf ook nog de oude exemplaren van Archie of Lilibet gedoneerd hebben?

In style

Alsof dat nog niet genoeg was, weet People Magazine te melden dat Meghan die dag ook een fijne lunch regelde voor de aanwezige vrijwilligers – uiteraard van een women-owned restaurantje. Helemaal in stijl voor Internationale Vrouwendag, dus! Daarnaast meldt de tabloid dat er ook een flinke donatie van de Sussexes naar de liefdadigheidsorganisatie is gegaan. Hun rol als werkende royals hebben ze dan misschien opgegeven, maar nobel zijn ze duidelijk nog altijd!

Bron: People Magazine | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws