Wow! Je kunt overnachten in het vakantiehuis van William en Kate

Je voor een nachtje een heuse prinses á la Kate Middleton voelen, komt nu wel heel dichtbij...

Als je denkt aan de huizen van prins William en prinses Kate, denk je misschien aan hun landgoed in Windsor of hun prachtige verblijf in Norfolk. Maar het koninklijk paar bezit ook een fraai vakantiehuis op het terrein van Balmoral – een locatie die zelden gezien wordt én waar jij ook van kunt genieten.

Vakantieoptrekje

William en Kate brengen momenteel het grootste deel van hun tijd door in Adelaide Cottage in Windsor, samen met hun drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis. Het prachtige vakantiehuis op het terrein van Balmoral is er om naartoe te ontsnappen wanneer het gezin toe is aan wat quality time. Dat ze verliefd zijn op dit stekkie is niet zo gek, het was namelijk ook een favoriete plek van de overleden koningin.

Koninklijk karakter

Het Twitter-account van Balmoral Castle and Grounds deelde dinsdag details van ‘Tigh Na Garaidh Cottage‘. De afbeelding toont de buitenkant van het prachtige pand in zijn volle glorie, met een smalle onverharde oprit die naar de zijkant van het huis leidt. Het pand heeft vijf grote ramen waardoor er veel licht binnenkomt, maar het pronkstuk is toch wel de uitgestrekte tuin. Tussen het groene gras groeien er langs de houten omheining dunne paarse bloemen. Aan de achterkant is een kas, wat betekent dat er het hele jaar door een selectie aan verse groenten beschikbaar is. Even binnen koekeloeren doe je hier.

Jij kunt er overnachten

Het bijzondere aan deze cottage – uitgesproken met een overdreven Brits accent – is dat ook buitenstaanders er een nachtje kunnen doorbrengen. Het biedt plaats aan maximaal vier gasten en kan van april tot juli door publiek worden geboekt. Je moet wel een vrij ‘royaal’ budget hebben: de prijzen variëren van 720 pond (in het laagseizoen) tot 1365 pond (in het hoogseizoen). Máár, je voor een nachtje midden in het hart van de kasteeltuinen van Balmoral een heuse prinses á la Kate Middleton voelen… Yes, please! 

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

 

 

Laatste nieuws