Uit de oude doos: zó zag Gordon er vroeger uit

Herken jij hem?

Gordon is met zijn verbluffende zang- en televisiecarrière niet meer weg te denken van de  Nederlandse buis. Sinds zijn eerste single Kon ik maar even bij je zijn werd uitgebracht in 1991, heeft Nederland hem in het hart gesloten. Maar hoe zag hij er ook al weer uit in die tijd? Wij blikken terug.

Muzikale carrière

Gordon, ofwel Cornelis Willem Heuckeroth, is geboren op 6 juli 1968 in Amsterdam. De meeste mensen kennen hem hoogstwaarschijnlijk van zijn tijd bij de Toppers waarmee hij met het nummer Shine aan het Eurovisiesongfestival mee deed in 2009. De zanger heeft vele hits op zijn naam staan, maar besloot in 2015 definitief een punt te zetten achter zijn muzikale carrière. In 2020 begon het echter toch weer een beetje te kriebelen en bracht hij samen met zanger Tino Martin de single Als alles wat je zegt echt waar zou zijn, wat een comeback in de muziekwereld betekende.

Televisie

Maar naast zijn zangcarrière kennen veel mensen hem ook van televisie. Naast zijn werk als presentator en jurylid bij onder andere Holland’s Got Talent, X Factor en Idols heeft Gordon ook de hoofdrol gespeeld in meerdere realityprogramma’s. Samen met Toppers-collega Gerard Joling maakten ze meerdere seizoenen van het razendpopulaire tv-programma Geer en Goor. 

Ben jij benieuwd hoe Gordon er vroeger uit zag? Lees dan verder op de volgende pagina.

 

Laatste nieuws