De weekendtips van Beau Monde

Van lingerie-shoppen tot pop-up luxe en de leukste kijktips!

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Getaway in het mooiste dorp van Utrecht

Tussen het historische dorpje Abcoude en de aangrenzende weilanden staat een voormalig treinstation dat is omgetoverd tot De Witte Dame. Dit boutiquehotel met restaurant is volledig verbouwd en opende op 29 maart na jaren weer haar deuren.

Van luxe diner tot heerlijke lunch of zelfs een langer verblijf in de prachtige regio rond Abcoude: bij dit boutiquehotel ben je aan het juiste adres!

Pop-up shoppen

Bij Beau Monde zijn we natuurlijk niet vies van een goede shopping-tip. Deze week opende in Amsterdam de exclusieve pop-up shop van het Nederlandse luxemerk Colourful Rebel.

Tot en met 9 april kun je bij de pop-up store aan de Gerard Doustraat terecht om in den lijve kennis te maken met het kledingmerk. Hier spot je de kleurrijke Spring/Summer 2023-collectie, waarvoor de ontwerpers volop inspiratie hebben gehaald uit Kaapstad. De nieuwe lijn bestaat uit kleurrijke shorts, overhemden, jasjes, T-shirts en jurken. Het merk gebruikte nieuwe materialen zoals crochet en satijn voor een luxe laid-back uitstraling.

Waar:
Gerard Doustraat 76, Amsterdam

Wanneer:
t/m 9 april

Paasplannen

Onlangs was Beau Monde te gast bij Lindt, die hun iconische gouden chocolade paashaasje in een limited edition-jasje hebben gegoten. Die tijdelijke metamorfose van de Gold Bunny werd gevierd met een speciale lunch in de Keukenhof waar styliste Roos Reedijk – bekend van Kijken zonder Kopen – een prachtige tafel had gedekt.

Beeld: © Tycho Müller / PhotoRepublic

Tussen de hapjes door deelde ze haar tips voor een feestelijk gestylde paastafel en de trends voor dit jaar. Dit zijn haar highlights:

  • Gooi het in de mix! Alles kan, alles mag.
  • Een paastafel mag lekker vol staan.
  • Om alles toch een beetje bereikbaar te houden, kun je werken met etagères. Bovendien creëer je daarmee hoogteverschil en dat geeft een feestelijk en rijk effect op tafel.
  • Is je tafelkleed niet lang genoeg voor je grote paastafel, no worries. Met verschillende tafelkleden maak je er een vrolijk geheel van. Of scoor op de rommelmarkt een oud gordijn en leg dat op tafel. Of laat de kinderen een lang, wit papieren tafelkleed vol tekenen. Leg stiften klaar en kliederen maar!
  • Strooi een heleboel chocolade-eitjes uit over de tafel bij wijze van tafelloper, en verstop er à la Sjakie en de Chocoladefabriek één gouden eitje tussen voor de gelukkige vinder.

Kortom: genoeg leuke ideeën voor je paastafel! Met wie schuif jij aan voor een feestelijk ontbijtje?

Beha’s shoppen bij Hunkemöller

Even heel eerlijk: wanneer heb jij voor het laatst gecheckt of jouw behamaat wel klopt? Grote kans dat dit best wel een tijdje geleden is en de maat die jij draagt helemaal niet de juiste is, en dat terwijl het zo belangrijk is om de juiste maat te dragen voor optimale steun en comfort. Gelukkig hoeft het niet duur te zijn om nieuwe beha’s aan te schaffen. Hunkemöller viert namelijk de Bra Party. Tijdens deze periode kun je drie beha’s shoppen voor de prijs van twee, ook checkt het personeel met alle liefde wat jouw actuele maat is. Ideaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)

Waar:
Bij alle Hunkemöllerwinkels en online

Wanneer:
Tot en met 24 april

Kijktips

Liever luieren op de bank dit weekend voor de paasdrukte losbarst? Snappen we! Gelukkig valt er dit weekend volop leuks te zien op de streaming-diensten! Zo is deze week Luizenmoeder – De Film verschenen op Videoland. Ook is hier een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave van start gegaan – voor je dagelijkse dosis reality-drama. Op RTL 5 is vanavond bovendien de finale van het meest recente seizoen Big Brother te zien. Wie gaat er met de winst vandoor: Bart, Jason, of Jolien? Dat zie je vanaf 20.00 uur.

Beeld: Pexels, Amina Filkins

Laatste nieuws